logo

Alcatel 1X 2019 Satışa Çıktı

TCL Communication, Alcatel 1X 2019’u satışa sundu. Bu cihaz yalnızca göz kamaştırıcı fotoğraflar çekmekle kalmıyor, aynı zamanda pazardaki en iyi başlangıç seviye akıllı telefon olmasıyla da öne çıkıyor.

Yaratıcı fotoğrafçılık

Derinlik sensörüne sahip çift kamerasıyla cihaz, kendini geliştirmeyi sürdüren fotoğrafçılardan Instagram fenomeni olmak isteyenlere kadar herkesin tercih edebileceği pek çok özelliğe sahip. 16MP (yazılım interpolasyonu ile) + 2MP kameralarıyla bir profesyonel gibi fotoğraf çekebilir; fotoğraflarınızda sizin için gerçekten önemli olan her ne ise onu vurgulamak için en iyi bokeh efektlerini deneyebilir ve çekim sonrası yeniden odaklama özelliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Sürükleyici görüntüleme deneyimi

Cihaz, yalnızca fotoğraf çekme konusunda ön plana çıkmakla kalmıyor, ayrıca kullanıcılara kusursuz görseller sunma noktasında da kendini gösteriyor. 5.5 inç HD + 18: 9 Full View ekranıyla bu telefon artık çok daha kompakt. Cihaz, oyun oynamak, video izlemek ve internetten yayın yapmak isteyenler için ideal görüntüleme deneyimini sunuyor.

Şık ve stil sahibi

Dokulu bir arka kapak tasarımına sahip olan cihaz, kompakt tasarımıyla elde rahatlıkla taşınabiliyor. Minimalist lens halkası detayı, 2,5D camı ve konturlu profili, cihaza sade bir şıklık kazandırıyor.

Hızlı ve güvenli erişim

Cihaz, aynı zamanda yüz tanıma özelliğiyle sahibini tanıyan ve akıllı telefonun kilidini açan biyometrik güvenlik teknolojisi Face Key ile geliyor. Yüksek hassasiyetli 106 yüz kilit noktası ve 30 derecelik saptama yarıçapı hem yüksek güvenlik sağlıyor hem de 0,5 saniyelik kilit açma süresiyle son derece hızlı bir erişim sunuyor.

Ulaşılabilirlik

Cihaz, 119 Euro’luk satış fiyatıyla (Tavsiye edilen Avrupa satış fiyatı) siyah ve mavi renklerde satışa sunuluyor.

Etiketler: » »
Share
1534 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?