logo

Alcatel’den Eğlence Tutkunları İçin LED Kapaklı Akıllı Telefon: A5 LED

TCL Communication Mobile World Congress etkinliğinde dünyanın ilk interaktif, LED kapaklı akıllı telefonu A5 LED’i tanıttı. 

Portfolyo Yönetim Direktörü William Dowie Alcatel, yenilikçi A5 LED ile ışıklı bildiri, eşsiz LED kaplama deseni ve kendi yaratabileceğiniz temalarla olduğu kadar; gelişmiş multimedya deneyimi ile de kullanıcıya yepyeni eğlenceli özellikler sunuyor. Eğlenceyi seven ve karakterini yansıtmaktan hoşlanan kişiler için ideal bir akıllı telefondedi.

Eğlence arayanlar için 3D deneyimi

Sadece cihazda bulunan farklı ve interaktif bir deneyim sunan Alcatel, kullanıcılara LED ışık şovlarıyla telefonlarını kişiselleştirme imkânını tanıyor:

Gelen çağrı, mesaj, alarm ve sosyal medya uyarıları için bildirimlerinizi farklı renk şovları aydınlatın

Her gün yeni bir görünüş için, eşsiz LED kapaklı desenleri ve temalarla Color Catcher’ı kullanarak hayatınızı aydınlatın

Melodilerinizle birlikte hareket eden ışık şovlarıyla müziğinizi aydınlatın

Somut perfomans ve eğlenceli selfie özellikleri

Cihaz, kullanıcılara harika bir multimedya deneyimi sunuyor. 4.5G LTE bağlantısına sahip olan ürün, 8 çekirdekli işlemcisi ile fotoğrafların, oyunların ve filmlerin rahatça geniş 5 inç HD ekranda deneyimlenmesini sağlıyor.

Cihaz, az ışıkta bile aydınlık selfie’ler için 5MP’lik ön kamerasında Selfie flaş ile donatılmış bulunuyor. Yüksek kalitede görüntüler için Face Beauty yazılımı ve selfie’leri kişiselleştirilmiş video kliplerine dönüştürerek ekstra eğlence sunan Face Show uygulaması da ürünün özellikleri arasında. Tüm bunların yanında 8MP’lik arka kamera, çift tonlu flaş ile donatılmış bulunuyor.

Cihaz, ince bir profile ve yuvarlak kenarlara sahip ergonomik tasarımı ile avuç içine rahatlıkla sığıyor.

Fiyat ve Ürüne Erişim

Cihaz, Avrupa’da Mayıs’tan itibaren 199 Euro’ya (önerilen perakende satış fiyatı) Metalik Siyah Led arka plan ve ilave Metalik Siyah ya da Metalik Gümüş arka planlarıyla satışa sunulacak.

http://www.alcatel-mobile.com/

Etiketler: » » »
Share
1779 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?