logo

Ali Raif İlaç Türkkep’i Tercih Etti

TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Güney

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nca (GİB) yetkilendirilen, şirketleri dijitalleştiren hizmetlerin aynı noktadan alınabildiği tek hizmet sağlayıcısı TÜRKKEP, Ali Raif İlaç ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Ali Raif İlaç, anlaşma dahilinde TÜRKKEP’in sunduğu KEP, KEP İK ve e-İmza hizmetlerinden faydalanacak. Anlaşma kapsamında TÜRKKEP üç yıl boyunca Türkiye genelinde 10 bölge ofisi bulunan Ali Raif İlaç’a hizmet verecek.

Güney: “KEP’in en iyi uygulandığı ülkelerin başında Türkiye geliyor”

Şirketlerin dijitalleşmesini sağlamak konusunda kararlı olduklarının altını çizen TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Güney “Gerçekleştirdiğimiz yeni anlaşmanın her iki şirket için çok faydalı olacağına inanıyoruz. Her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımlarını gönderilen biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu kesin olarak tespit eden, içeriğin kesinlikle değişmemesini ve içeriği yasal geçerli ve güvenli, kesin delil haline getiren KEP sistemi bugün Türkiye’de kamu kurumları başta olmak üzere birçok kurumda kullanılıyor” dedi.

Güney: “KEP İK ile şirketlere rahat bir nefes aldırıyoruz”

Bütün sektörlerde dijitalleşmenin yaygınlaşması gerektiğini altını çizen Güney “Şirketlerde takibi zor olan süreçlerden biri de İnsan Kaynakları departmanının yönetilmesidir. Geleneksel süreçte bordrolar basıldıktan sonra farklı noktalara gönderilir, burada çalışan personel imzaladıktan sonra bir kopyasını tekrar kuruma iletmesi gerekir. TÜRKKEP olarak Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiğimiz KEP İK ile şirketlere rahat bir nefes aldırıyoruz. Şirketlerin İnsan Kaynakları içindeki işveren ve çalışan arasındaki yazılı iletişimin tamamı KEP kullanımı ile yasal bağlamda ve hukuki kanıt güvencesi ile yapılıyor” dedi.

Ali Raif İlaç Mali ve İdari İşler Direktörü Ali Rıza Anakök, yeni başlayan işbirliği ile ilgili olarak “İşbirliğimizin her iki şirket için de hayırlı olmasını diliyoruz. Şirket olarak çağın gereği olan dijitalleşme konusunda gerekli çalışmaları başlattık. Bu anlamda TÜRKKEP ile iş birliğimizin şirketimiz için çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

İş gücü ve maliyet giderlerinin önüne geçiyor

KEP İK; geleneksel uygulamadan kaynaklanan kargo, kâğıt ve toner, bordro nüshaların arşivlenmesi vb. süreçlerin yol açtığı iş gücü, maliyet ve giderlerin önüne geçiyor. KEP İK ile kullanıcılara, bordroların tek tek veya çoklu gönderilmesi ve portal üzerinde bordroları görüntüleme ve yazdırma özellikleri de sunuluyor.

Bilgi için.

www.turkkep.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
2025 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?