logo

Alienware ve Dell Gaming Yeni Ürünlerini Tanıttı

Alienware ve Dell Gaming yeni ürünlerini E3’te tanıttı. Bilgisayar oyun ekosistemini tamamlayan yeni ürünleri arasında, keyifli bir ses deneyimi sunan yeni Alienware Kablosuz Oyun Kulaklığı ve 2. nesil, yüksek tepki hızına sahip Alienware Elite Oyun Faresi yer alıyor.

Dell ve Alienware en iyi donanımlarla e-spor oyuncularına rekabet avantajı kazandırmayı amaçlıyor. Utah Jazz oyuncusu Jonas Jerebko’nun sahibi olduğu ve yönettiği e-spor takımı olan Detroit Renegades de özel teknoloji ortağı olarak Alienware’i seçti. Tobii ve Team Liquid ile ortaklık kuran Alienware ayrıca bir e-spor çevrimiçi yetenek geliştirme platformu olan Alienware Academy ile oyuncuların yeteneklerini bir üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyor. Alienware Arena fanatikleri artık “oyna ve kazan” fırsatları ve ödüller sunan yeni Alienware Arena uygulaması sayesinde topluluğa telefonlarından da erişebiliyorlar.

Dell’de Alienware, Gaming ve XPS’ten Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Frank Azor “Bilgisayar oyunları sektörünün liderleri olarak, topluluğumuza olası en iyi oyun çözümleri sunmak için sürekli yenilikler yapmak bizim sorumluluğumuzdur. Bu yıl tüm oyuncuların oyun deneyimlerini bir sonraki düzeye taşımalarına yardımcı olacak yeni bir çevrimiçi eğitim platformu, tamamen yeni çevre birimleri ve bazı muhteşem e-spor ortaklıklarıyla en üst düzey oyun deneyimini daha da geliştiriyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1678 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?