logo

AloTech’den “Acil Durum Ekipleri İletişim Uygulaması” Hizmeti

AloTech CEO’su Cenk Soyak

Kahramanmaraş merkezli olan ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin şebekelere verdiği hasar ve hatlarda yaşanan yoğunluk dolayısıyla özellikle depremin ilk günlerinde iletişimde ciddi aksaklıklar yaşandı. İletişimin hayati önem taşıdığı bu süreçte aralarında İstanbul AFAD ve Ahbap Derneği’nin de olduğu yardım kurumları ve STK’lar, AloTech tarafından geliştirilen “Acil Durum Ekipleri İletişim Uygulaması” ile telefon görüşmelerini kesintisiz olarak sürdürdü.

Cenk Soyak: “Saha ekipleri 30 dakika içinde kesintisiz iletişime geçti”

AloTech CEO’su Cenk Soyak “AloTech olarak yurt içinde ve yurt dışında hizmet verdiğimiz 700’ün üzerinde şirketin, çağrı merkezi operasyonlarını kesintisiz ve verimli bir şekilde yönetmelerini sağlıyoruz. Bu alandaki bilgi birikimimizi afet ve acil durumlarda kullanmak için de çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl İstanbul AFAD için ‘Acil Çağrı Bildirim Sistemi’ni kurgulamıştık. Kahramanmaraş merkezli depremlerde ise ‘Acil Durum Ekipleri İletişim Uygulaması’nı devreye aldık. Bu süreçte bize başvuran tüm yardım kurumları ve STK’ların saha ekipleri, kişi sayısı fark etmeksizin yalnızca 30 dakika içinde bu uygulama üzerinden kesintisiz olarak telefon görüşmesi yapmaya başladı. Ekipler hem kendi içlerinde hem uygulamayı kullanan diğer kurumlarla hem de depremzedelerle yaptıkları görüşmelerde uygulamamızı kullandı” dedi.

“İlgili tüm kurum ve kuruluşlara şimdiden destek olmaya hazırız”

Afetlerde görev alan yardım kurumları ve STK’lara çağrıda bulunan Soyak “Topraklarının büyük bir kısmı deprem kuşağında olan ülkemizde afetlere her an hazır olmamız gerektiğini son felakette bir kez daha gördük. Depremin yanı sıra sel, yangın gibi afet durumlarında da iletişimin sürekliliğini sağlamak büyük önem taşıyor. Bu nedenle afetlerde görev alan tüm yardım kurumları ve STK’lar yeni bir afet yaşanmasını beklemeden yani hiç vakit kaybetmeden bizimle temasa geçerek, uygulamamızı kullanmak için başvurabilir. AloTech olarak kişi sayısı fark etmeksizin ilgili tüm kurum ve kuruluşlara destek olmaya hazırız” dedi.

alotech.com.tr/acil

Etiketler: » »
Share
282 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?