logo

Alper Serkan Lavaşkan, Bitdefender Türkiye Kanal Satış Müdürlüğü’ne Getirildi

Bitdefender Türkiye Kanal Satış Müdürü Alper Serkan Lavaşkan

2001 yılından bu zamana dek birçok bilişim firmasında kanal yapılandırması görevinde bulunan Alper Serkan Lavaşkan, Bitdefender Türkiye ekibine dahil oldu. Bitdefender Türkiye’de Kanal Satış Müdürü görevini yürütecek olan Alper Serkan Lavaşkan “Özellikle antivirüs pazarında tecrübeli ve uzman bir ekiple birlikte yeni bir başarı hikayesi için yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Güvenlik konusunun şahıs ve şirketler için bu kadar önemli olduğu bir dönemde, alanında başarılı bir marka olan Bitdefender ile çözüm ortaklarımıza ulaşarak güçlü iş birlikteliklerine imza atmak istiyoruz” dedi. Bitdefender ile el sıkışan Alper Serkan Lavaşkan, sektördeki tecrübelerini Bitdefender Türkiye ekibiyle paylaşacak.

Alper Serkan Lavaşkan’ın ekibe katılmasından büyük bir heyecan duyduğunu belirten Bitdefender Türkiye Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu “Büyüyerek geçirdiğimiz 2018 yılından sonra daha büyük hedeflerle 2019 yılına başladık. Bu hedeflere ulaşmak için güçlü bir marka olan Bitdefender Antivirüs’ü, konusunda uzman ve senkron çalışan ekip arkadaşlarımız ile daha da ileriye götürmek istiyoruz. Bu zamana kadar yaptığı başarılı işlerle kendini gösteren Alper Serkan Lavaşkan, Kanal Satış Müdürü olarak 2019 yılı itibariyle şirketimizde görevine başladı. Genç ve tecrübeli bir ekip olarak Bitdefender`in Türkiye pazarındaki yükselişini izlemeye devam edeceğiz” dedi. Bitdefender Türkiye, deneyimli ismin ekibe katılmasıyla beraber 2018’de yakaladığı başarı ivmesini sürdürmeyi hedefliyor.

Alper Serkan Lavaşkan Kimdir?

Son olarak 2 yıldır Asus Türkiye’de Kanal Müdürü görevini yürüten Alper Serkan Lavaşkan, daha önce Kaspersky Lab Türkiye’de Kanal Satış Müdürü görevinde bulundu.

Etiketler: » »
Share
2285 Kez Görüntülendi.