logo

Altec Lansing Ürünleri Türkiye’de

TNB A.Ş., Amerikan Altec Lansing’in Türkiye distribütörü olduğunu duyurdu.

Geçmişi 1927’ye uzanan Altec Lansing markası; ilk mikrofon, ilk hoparlör sistemi, ilk ev hi-fi sistemi, ilk profesyonel kayıt stüdyosu gibi birçok ilklere imza atmıştır.  Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Altec Lansing’in yenilikçi, zengin ürün gamı ve ürün kalitesi dikkat çekmektedir.. Altec Lansing, ses cihazlarındaki bilgi ve deneyimlerini kullanarak tüm cihazlarla tüketicilere tam bir ses deneyimi sağlamayı amaçlamaktadır. Profesyonellere ve müzikseverlere daima iyi bir ses kalitesi sunan Altec Lansing, yenilikçi ürünlerini değişen dijital dünyanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sunmaya devam ediyor.

Altec Lansing Türkiye pazarında TNB A.Ş. işbirliği yaparak dünya pazarındaki şöhretini Türkiye pazarına taşımak istiyor. 

Altec Lansing, birçok farklı modelden oluşan indoor, outdoor, taşınabilir hoparlör seçenekleri, kulaklıklar ve IT hoparlörler ile farklı tüketici ihtiyaçlarına yanıt verecek. 

Markanın ünlü tasarımcı Christian Lacroix tarafından tasarlanan özel ürünleri de yakın zamanda TNB A.Ş. tarafından tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Ürünler Ağustos ayının ilk haftasından itibaren raflardaki yerini aldı. 

Etiketler: » »
Share
2907 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?