logo

25 Şubat 2020

Altın Köprü Film Festivali Başlıyor

Altın Köprü İstanbul Kısa Film Festivali (Golden Bridge İstanbul Short Film Festival) artık kapılarını tüm dünyaya açıyor. Daha önceden bölgesel bir festival yapısı olan festivalin 2020 itibariyle Filmfreeway Platformu üzerinden tüm dünyadan başvuru alması bekleniyor.

Festival yeniliklerin peşinde koşan yönetmenleri, sinema severleri, film tutkunlarını ve konuya ilgi duyan herkesi festival çatısı altında buluşturmayı hedefliyor.

Altın Köprü İstanbul Kısa Film Festivali web sitesine www.goldenbridgeistanbul.com adresinden ulaşılabilecek. Festival hakkında tüm bilgiler, festival katılım şartları, finalist filmlerin gösteriminin yapılacağı salonun bilgileri ve festival ile ilgili tüm tarih bilgileri festival sitesinde bulunuyor.

Festivalin en önemli özelliklerinden birisi de “En İyi Hayvan Filmi” ve “En İyi Karantina” filmi kategorilerinin yer alması. Tüm filmler akademik bir jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren filmler düzenlenecek galada hem plaketlerini alacaklar hem de çeşitli hediyeler kazanacaklar.

Etiketler: » » »
Share
3380 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?