logo

Altın Renkli Huawei P9 Türkiye’de

mh_huawei_p9

Huawei Tüketici Elektroniği İş Grubu tarafından geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye  lansmanı yapılan, dünyanın ilk çift Leica kamera donanımına sahip akıllı telefonu Huawei P9’un altın rengiyle Eylül ayında Türkiye’de satışa çıkıyor.

Leica Camera AG işbirliği ile geliştirilen cihaz, oldukça  iyi bir kamera deneyimini sunarken, etkileyici tasarımı dikkat çekiyor. Çift arka kamera, uyum içinde çalışarak kullanıcıların detay, renk ve derinlik açısından kaliteli fotoğraflar çekmesini sağlıyor. Cihaz, daha aydınlık ve detaylı çekimler yapabilen çift kamerası ile düşük ışık koşullarında da iddialı çekimler yapıyor.

Akıllı Telefon Fotoğrafçılığına Huawei ve Leica yorumu

Huawei ve Leica, sektörde çığır açan bir akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimi için tasarım ve mühendisliğin bileşimini cihazda bir araya getirdi. Mükemmel bir donanıma ve bu donanıma uyum içinde eşlik eden optik lensten sensörlere ve görüntü işleme algoritmasına kadar, kullanıcıların en iyi fotoğrafları çekmesi için her şey cihazda en ince detayına kadar düşünüldü.

Cihaz çift kamera özelliğiyle geliyor. Cihazın renkli kamerası renkleri iyi bir şekilde analiz ederken, monokrom kamerası ise detaylar konusunda başarılı bir performans gösteriyor.

Temel Özellikler
 
Ölçüler Yükseklik; 145mm ; Genişlik: 70.9mm
Derinlik : 6.95mm ; Ağırlık: 144 g
Ekran 5.2in. FHD, 2.5D Ekran
İşlemci Huawei Kirin 955 (64-bit)
Dört – çekirdek ( 4 x 2.5 GHz A72 +4 x 1.8 Ghz A 53)
İşletim Sistemi Android 6.0
Emotion Sürümü EMUI 4.1
Bellek 32GB ROM, 3GB RAM
Kamera Arka : Dual 12 MP (Monochrome & RGB)
Ön : 8MP
Pil 3,000 Mah

 

www.huawei.com/tr

Etiketler: » »
Share
2343 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?