logo

Altıncı Nesil Yeni Opel Corsa, 1 Mart’ta Türkiye’de

Opel, tüm dünyada ve ülkemizde geniş bir kullanıcı ve hayran kitlesine sahip efsane Corsa modelinin tamamen yenilenen altıncı neslini, Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirdiği sıra dışı bir etkinlik ile tanıttı.

Köklü otomobil markasının Alman kimliğini vurgulayan Berlin temalı tanıtım; otomotiv, sanat, moda ve tasarım dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı renkli bir organizasyonla gerçekleşti.

Gecede yeni Opel Corsa’nın tanıtımı, otomobillerin de dahil olduğu sürpriz bir dans şovuyla yapıldı. Konuklar gece boyunca Berlin sokak lezzetlerini deneyimlemenin yanı sıra, Corsa’nın ilk piyasaya sunulduğu dönem olan 80’lere atıfta bulunan atari oyunları ve özel video animasyonları ile eğlenceli vakit geçirdi.

Lansman etkinliğinde davetliler, Berlin’de sıkça performans sergileyen dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan’ın müzikleriyle dans ederek keyifli vakit geçirdi.

Tasarım dili ve Alman teknolojisi ile rakiplerinden ayrışan yeni Opel Corsa’nın Türkiye tanıtım gecesinde konuşan Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin “Beş nesli ile ülkemizde son 20 yılda 220 binin üzeride müşteriye ulaştığımız Corsa modelimizin tamamen yenilenen altıncı neslini sizlerle buluşturuyor olmanın büyük bir heyecanını yaşıyoruz. Opel, insan odaklı yaklaşımıyla son yıllarda hem dünya hem de Türkiye pazarında daha fazla Opel severe ulaşmaya devam ediyor. Yeni Opel Corsa da, Opel’in bu yaklaşımı doğrultusunda kullanıcısıyla buluşmaya hazırlanan bir model oldu. Opel Corsa’nın altıncı neslinin tanıtımı için Hasköy Yün İplik Fabrikası’nı tercih etme sebebimiz, Opel markasının Alman kimliğini, yeni Corsa’nın dinamik, heyecanlı, eğlenceli Berliner ruhunu ve güçlü mirasını en iyi şekilde yansıtıyor olması. Gecenin her detayında Berlin temasını özellikle yansıtmak istedik. Hem Opel’in Alman kimliğini vurgulamayı hem de eğlence şehri Berlin’in ambiyansını bu geceye özel olarak İstanbul’a taşıyarak, konuklarımıza farklı bir deneyim yaşatmayı hedefledik” dedi.

Yeni Opel Corsa, 1 Mart itibariyle Türk tüketicileriyle buluşacak.

Etiketler: » »
Share
10299 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?