logo

Amadeus Türkiye Genel Müdürlüğü Eric Willems’e Emanet

mh_amedeus_eric_willems

Amadeus Türkiye Ofis Genel Müdürü Eric Willems

Küresel seyahat ve turizm sektörü için gelişmiş teknoloji çözümleri üreten teknoloji şirketi Amadeus’un Türkiye ofisi Genel Müdürlüğü’ne Eric Willems getirildi. 1 Şubat 2016 itibariyle görevine başlayan Willems, Amadeus BT Grubu’nun Türkiye pazarındaki kurumsal stratejilerine yön verecek.

Willems, 20 yılı aşkın süredir Amadeus bünyesinde görev alan ve şirketin hem Türkiye’deki hem de küresel başarılarına büyük katkıda bulunan Nil Canal’dan görevi devralacak. Canal, danışman olarak Amadeus’un operasyonlarına destek vermeye devam edecek.

Amadeus, Eric Willems’in liderliğinde Türkiye’deki müşterilerinin seyahat sektöründe müşteri odaklı hizmet sunmasına yardımcı olacak çözümleri sunmaya devam edecek.

Havacılık ve Konaklama sektöründe 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Eric Willems, Hollanda’da MTRO Üniversitesi Turizm Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra Orlando Disney Üniversitesi’nde ve Londra’da Delta Hava Yolları şirketinde Yönetim Becerileri ile ilgili çeşitli eğitimler aldı. Willems, 2000-2003 yılları arasında Delta Hava Yolları Londra bölge ofisinde Uluslararası Satış Geliştirme Koordinatörü; 2003-2004 yılları arasında İstanbul Conrad Oteli’nde Pazarlama Müdürü; 2004 – 2007 yılları arasında Gulf Air Havayolları’nda Türkiye Genel Müdürü; 2007-2010 yılları arasında Qatar Havayolları  Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Müdürü; 2010-2011 yılları arasında Airmark Havayolları’nda Seyahat  Servisleri & Yolcu Hizmetleri Direktörü; 2012 yılında Özyeğin Üniversitesi‘nde Danışma Kurulu Üyesi; 2012-2014 yılları arasında Çelebi Hava Servisi’nde Ticaret ve Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanlığı’na bağlı Proje Direktörü görevlerini üstlendi. Willems, Amadeus Türkiye ekibine katılmadan önce Batı Göz Sağlık Grubu’nda Uluslararası Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı.

Etiketler: » »
Share
4267 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?