logo

AMD, PRO A-Serisi İşlemcisini Tanıttı

mh_amd_islemci

AMD, daha önce Carrizo PRO ve Godavari PRO olarak adlandırılan, günümüzün zorlayıcı iş yükleri için değer ve yüksek preformans sağlayan mobil ve masaüstü bilgisayar işlemcilerinden oluşan AMD PRO A-Serisini tanıttı. AMD, Windows 10 ile geleceğe yönelik tasarlanan yeni işlemcileri ile iş dünyası kullanıcılarına ve IT karar vericilerine geliştirlimiş performans, güvenilirlik ve yepyeni fırsatlar sunuyor. İşlemciler ilk olarak Windows 10 yüklü ticari bilgisayarlarda kullanıcılarla buluşacak.

AMD ayrıca, uygulama yönetim araçları olmayan küçük ve orta ölçekli işletmeler için, sezgisel sistem yapısı için tek durak noktası AMD PRO Kontrol Merkezini de tanıttı. Yeni AMD PRO Kontrol Merkezi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş yerlerinde kolay ve hızlı bir şekilde AMD sistemlerinin güc yönetimini kontrol etmelerini sağlıyor. AMD PRO Kontrol Merkezi, AMD Enerji Tasarrufu, PC Sağlık Merkezi, USB Bloklayıcı ve Kablosuz Ekran gibi ana özellikleri de barındırıyor.

Yeni AMD PRO A12 APU

Yeni AMD Pro işlemcileri tüketicilere bügünün iş ihtiyaçlarına yönelik seçenek ve özel ihtiyaçlarını karşılayabilecek uygun performans, güvenilirlik ve fırsat sağlıyor. Eşsiz güvenilirlik, tutarlılık, işlemci dayanıklılığı ve daha zengin bir sistem yapısına imkan veren yeni işlemciler ile, IT müdürleri güvenli, istikrarlı ve güvenilir bir iş ortamı yaratabilecekler. Ayrıca HP, ExactTrak, ve Qualcomm Technologies, Inc. ile gerçekleştirilen işbirlikleri AMD’nin işletmelere birçok geliştirilmiş güvenlik özellikleri ve yüksek performans sunmasına izin verecek.

AMD PRO A-Serisi mobil işlemciler uzun pil ömrü, iş ihtiyaçlarına ve ortak çalışmaya yönelik optimize edilmiş güç ve verimlilik sunan APU mimarisi ile geliştirildi. Mobil AMD PRO işlemcileri sürekli iş verimliliği ve huzuru sağlayan hazır mobil özellikleri, yapısında bulunan güvenlik ve yönetilebilirliği ile günümüzün hareket halinde ve bağlantısız iş gücü için tasarlandı.

Dağıtılmış Yönetim Çalışma Grubu (DMTF) ve endüstri standardı Sistem Donanımı Masaüstü ve mobil Mimari standartları ile desteklenmiş AMD PRO A-Serisi işlemcileri uygun fiyatı ile birden fazla tedarikçinin olduğu bir müşteri ortamında daha geniş bir yönetim esnekliği sağlıyor.

Hareketlilik, iş yapısını değiştirmeye devam ederken, IT karar vericileri çözüm ve araçlar için teknoloji şirketlerine dönüyorlar. Bu nedenle AMD, en güncel HP EliteBooks ürün ailesine modern ve en ileri teknolojileri sağlamak için HP ve Qualcomm Technologies ile beraber çalıştı.

AMD, 3.4GHz CPU frekansı ile en hızlı AMD PRO notebook işlemcisi olacak olan yeni AMD PRO A12 işlemcisini de pazara sunacak. 12 çekirdeğe (4 CPU + 8 GPU) sahip ilk ve 800 MHz’e kadar GPU ve 512 grafik işleme çekirdekli Radeon R7 grafiklerine sahip tek AMD PRO mobil işlemcisi A12’nin üstün özellikleri sayesinde AMD çok gelişmiş deneyim vaat ediyor.

AMD PRO mobil işlemcilerinin ana özellikleri

– Dünyanın ilk Heterojen Sistem Mimarisi (HSA) 1.0 uyumlu ticari işlemci olarak GPU gibi programlama hızlandırıcılarını sadeleştirerek daha fazla uygulama performansı sağlar

– Kendine has AMD Secure Processor bulunduran ilk ARM TrustZone özellikli ticari performans APUsu

– CPU, grafik ve multimedya performansında önemli kazançlar elde etmek için tasarlanmış gerçek yonga üstü sisteme (SoC) sahip ilk ticari performans APU’su

– Ana akım dizüstü bilgisayarların HD ve Ultra HD içerik yayınlanmasını sağlayan HEVC dekoderine sahip ilk ticari işlemci

AMD PRO A-Serisi masaüstü işlemcileri çevrimiçi yetkili satıcılar vasıtası ile satılıyor ve halihazırda Lenovo M79 Tower, HP EliteDesk 705 Micro Tower ve HP ve Lenovo tarafından üretilen küçük form faktörlü bilgisayarlarda kullanılıyor.

Etiketler: » »
Share
2194 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?