logo

American Airlines Teknede Yaza Veda Partisi Düzenledi

American Airlines, İstanbul ve Bursa’da bulunan turizm acentalarının  kendilerine verdikleri desteğe teşekkür etmek adına 20 Eylül 2018 tarihinde “2018 Yaza Veda” Yemekli Boğaz Turu düzenledi. American Airlines’ın yeni hizmetlerinin tanıtıldığı geceye Bölge Müdürü Ralph Mrad ve Türkiye’den sorumlu yardımcısı Marisa Ali-Roberts katıldı.

American Airlines Türkiye Ülke Müdürü Veronika Mirey Goldağ yaptığı konuşmada, “Amerikan Airlines bu yaz 03 Mayıs – 28 Eylül arası Atina’dan Şikago’ya olan Dreamliner uçağına, Aegean Airlines ile İstanbul üzerinden her gün gidiş-dönüş, İzmir üzerinden ise gidişte Salı ve Perşembe, dönüşte ise Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar bağlantı veriyor” dedi. 

Teknede düzenlenen partiye ilgi yoğundu. Ralph Mrad, yemek sonrasında çekilişte 2 şanslı kişiye Avrupa’dan Amerika’ya American Airlines’ın uçtuğu herhangi bir noktaya olan uçak biletlerini takdim etti.

Oneworld üyesi olan havayolunun filosunda 948 uçak bulunuyor ve günde 6700 uçuşu, 50 ülkede 350’den fazla noktaya gerçekleştiriyor.

Etiketler:
Share
2691 Kez Görüntülendi.