logo

Ana Dergisi, 40. Yılında Sanatçıları Unutmadı

mh_ana_dergisi_etkinlik

Yeni Ana Kültür Sanat Dergisi İmtiyaz Sahibi Şaheste Günday’ın açılış konuşmasıyla başlayan 2014 yılının son Ana Dergisi Geleneksel Buluşması’nda sanat dünyasına katkı veren sanatçılara plaket verildi.

Ana Kültür Sanat Dergisi’nin son toplantısına ünlü sanatçılar damgasını vurdu.  Dergi Yönetimi  40. yıl nedeniyle, Türk  Sinema ve Tiyatrosu’nun 100. yılı nedeniyle bu sektöre büyük emeği geçmiş yönetmen ve sanatçılarına birer plaket verdi.

Büyük bir vefa örneği gösterilerek unutulmayan sanatçılar Dilek Türker (Tiyatro Sanatçısı), Ertem Göreç (Yönetmen), Oğuz Gören (Yönetmen), Murat Uygur (Yönetmen), İncilay Özdemir (Senarist Oyuncu), Jean Mahfi Ayral (Tiyatro Sanatçısı), Sevtap Çapan (Tiyatro Sanatçısı), Doğan Tanyer (Ses Sanatçısı), Serdar Samancıoğlu (Ressam), Dr. Tezernur Gücükoğlu (Göz Doktoru – Akordeon sanatçısı) Nevin Terzioğlu (TV Program Yapımcısı) ve Türk Pop’ una damgasını vuran Erol Büyükburç plaketlerini  törenle aldılar.

Şiir ve müzik gösterisine sahne olan etkinliğe sinema yapımcıları, sanatçılar, şairler müzisyenler ve basın mensupları katılım gösterdi.

Etiketler: » »
Share
2920 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?