logo

Anadolu Hayat Emeklilik İnternet Sitesini Yeniledi

mh_anadolu_hayat_emeklilik_yenileme

Anadolu Hayat Emeklilik, kullanıcılarına daha iyi ve hızlı hizmet vermek için müşterilerine özel internet şubesi ve kurumsal internet sitesini yenileyerek 15 Ekim 2014 tarihinde hizmete sundu.

Yenilenen siteler kullanıcı ihtiyaçlarına odaklı tasarımı, yenilikçi görsel sunumu ve işlevselliğiyle ziyaretçilere daha üstün bir kullanım deneyimi sunuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik müşterileri, internet şubesinde tüm sözleşme ve hesap bilgilerini, birikimlerini, teminatlarını, ödemelerini ve fon performanslarını daha yalın bir biçimde hızla görüntüleyebiliyor, gerekli değişiklik işlemlerini zorlanmadan güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Kurumsal internet sitesi ise bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünleriyle ilgili bilgi seviyesi ne olursa olsun tüm ziyaretçilere hitap edecek aranılan içeriğin kolaylıkla bulunabileceği bir bilgi seyahati sunma hedefiyle tasarlandı. Sitenin karşılama ekranında sunulan BESMatik servisi ile  tüm ziyaretçiler ödeyebilecekleri katkı payları ile emeklilik döneminde elde edebilecekleri muhtemel birikimleri kolayca hesaplayıp, kendilerine önerilen en uygun ürün için kolayca başvuru yapabiliyor

  www.anadoluhayat.com.tr

Etiketler: » »
Share
4456 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?