logo

Anadolu Yakası’nın Yeni AVM’si ATLASPARK Açıldı

mh_atlaspark_avm

Ziylan Gayrimenkul A.Ş., Uzman Ticaret ve İnşaat A.Ş., HD Holding A.Ş., Azim Gayrimenkul A.Ş, Enoa İnşaat A.Ş., Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon Türk Lirası düzeyinde yatırımla İstanbul Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi Sultanbeyli’de hayata geçirilen ATLASPARK AVM, 27 Ağustos 2015 tarihinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Anadolu Yakası’nın en büyük üç AVM’sinden biri olan ATLASPARK, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası ile bölgenin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Sultanbeyli’de TEM kenarında, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede ve önümüzdeki yıllarda açılışı gerçekleşecek Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının girişinde oldukça değerli bir lokasyonda yer alan ATLASPARK AVM, Sultanbeyli bölgesinin ihtiyaçlarından yola çıkan bir yaşam ve alışveriş merkezi olarak ön plana çıkıyor.

Geniş marka karması, sinema salonları, eğlence alanları ve hipermarketleri ile ziyaretçilerine ferah ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunan ATLASPARK, yaklaşık 2 bin kişiye sağladığı doğrudan istihdamla bölgeye de değer katmaya hazırlanıyor. Önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlaması beklenen AVM, bölgenin yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve tüm yatırımcıların üst düzey katılımıyla gerçekleşen açılışta Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabih Özgül “Sultanbeyli ilçesi, her geçen gün artan konut projeleri ile orta ve uzun vadede çok yüksek bir potansiyel barındırıyor. Biz de ATLASPARK AVM ile Sultanbeyli bölgesinde uzun zamandır ihtiyaç duyulan her anlamda kolay ulaşılabilir, ziyaretçilerin her türlü ihtiyaçlarını bulabildikleri, ferah ve konforlu bir alışveriş ve yaşam merkezini sunduk. Burası 55 bin metrekare kiralanabilir alanı ile Anadolu Yakası’nın en büyük 3 AVM’sinden birisi olarak hizmet gösterecek. İçerisinde pek çok markanın en büyük mağazasını barındıran 400 milyon lira değerindeki bu yatırım, hem doğrudan 2 binlere ulaşan istihdam rakamları hem de Sultanbeyli çevresine kattığı değer ile Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi olacak. Bölgenin ilk 5M Migros’u, 1900 metrekarelik alana yayılan JoyPark eğlence alanı, TeknoSA, FLO, LC Waikiki, H&M, Koton, Mavi, MADO, Kahve Dünyası, Simit Sarayı gibi markaları bir arada sunan ATLASPARK AVM ile ziyaretçilerin bütün ihtiyaçlarına hitap edeceğiz” dedi.

Anadolu Yakası’nın ilk ve tek 5M Migros’u ATLASPARK’ta

Müşterilerinin aradığı her şeyi tek bir çatı altında buluşturan AVM’de Anadolu Yakası’nın ilk ve tek 5M Migros’u da yer alıyor. 4 bin 500 metrekarelik alanda hizmet gösterecek bölgenin ilk 5M Migros’u Eylül ayında satışa başlayacak.

ATLASPARK’ta Atmos sistemli sinema deneyimi

ATLASPARK AVM, bölgenin ilk Dolby Atmos (360 derece sound) sistemli sinemalarına da ev sahipliği yapıyor. Son teknolojiye sahip ses sitemi sayesinde izleyicilere alışılagelmiş sinema seyrinin ötesinde çok daha gerçekçi ve çok boyutlu bir deneyim sunuyor.

Etiketler: » » » » » » »
Share
8374 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?