logo

“Anjum Hayaller” Projesi Yola Çıktı

mh_kaptan_sami_raffa

Soldan sağa: Abdul Latif Jameel Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Yousef Abdul Latif Jameel, Kaptan Pilot Sami Raffa, Anjum Hotel CEO’su Mahmoud Mokhtar

Hayallerin gerçekleştirilebileceğinin en güzel örneklerinden biri olan Orta Doğu’nun en büyük oteli Anjum Hotel, “Anjum Hayaller” projesini Kaptan Pilot Sami Raffa’nın uzun yıllar hayalini kurduğu dünya turuna destek olarak başlattı. Uçakla dünyanın tam çapında tur gerçekleştiren ilk Müslüman olmayı hedefleyen Kaptan Pilot Sami Raffa, dünya turuna 28 Nisan 2015 tarihinde Almanya’nın Baden şehrinden başladı ve 29 Nisan’da turun ilk durağı olan İstanbul’a ulaştı.

Dünyanın Tam Çapını Dolaşabilecek İlk Müslüman Pilot

Anjum Hayaller projesinin hayata geçmesinde ilham kaynağı olan Kaptan Pilot Sami Raffa, dünyanın tam çapını uçakla dolaşabilecek ilk Müslüman olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor. Dünya turuna 28 Nisan Almanya’nın Baden şehrinden başlayan Kaptan Sami Raffa, 22 Mayıs günü Baden’e dönerek dünyanın tam çapında turunu tamamlayacak. Anjum Hotel tarafından İstanbul’da onuruna düzenlenen gecede konuşan Sami Raffa “Uçmak benim için her zaman bir tutku olmuştur. Bugüne kadar dünyanın tam çapında uçmak için pek çok deneme gerçekleştirilmiş ancak bu turu tam çapta tamamlayabilen pilotların sayısı çok az olmuş. Dünyanın tam çapında böyle bir tur gerçekleştirebilmek benim en büyük hayalimdi. Bu yönde bana destek olan Anjum Hotel’e hayallerimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. Umarım yolculuğum hayallerini gerçekleştirmesi için herkese ilham verir” dedi.

Abdul Latif Jameel Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Yousef Abdul Latif Jameel ise proje nedeniyle çok memnun olduklarını belirterek “Yıllardır dünya turu yapmak isteyen Kaptan Sami Raffa’nın hayaline destek olmak bizim için çok heyecan verici. Umarız ki Kaptan hayalini gerçekleştirir ve dünyanın tam çapında bu turu gerçekleştiren ilk Müslüman pilot olur. Başarılı olmak için cesaretli olmak ve hayal kurmak gerekir. Biz de Anjum Otel’e bir hayal olarak başladık ve Orta Doğu’nun en büyük otelini inşa etmeyi başardık. Şimdi de hayallerini gerçekleştirmek isteyen diğer insanlara da destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda Anjum Hayaller projesini hayata geçirdik. Hayalleriniz ne olursa olsun, nereden gelirseniz gelin bu yolculukta yanınızdayız. Projemiz ile pek çok kişinin hayalini gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Anjum Hayaller Kampanyası

Kaptan Sami Raffa’nın dünyanın tam çapındaki turuna destek veren Orta Doğu’nun en büyük oteli Anjum Hotel’in Anjum Hayaller projesi kapsamında http://dreams.anjumhotels.com/#/home internet sitesi üzerinden hayaller toplanacak ve her sene bir kişinin büyük hayali gerçek olacak. Proje kapsamındaki hayaller, Kaptan Sami Raffa’nınki gibi bir dünya rekoru, teknoloji ya da spor alanındaki bir yarışmada birinci olmak, bir bilim araştırmasını tamamlamak gibi hayaller olabilecek. Site üzerinden ayrıca Kaptan Sami Raffa’nın da dünya turu takip edilebilecek.

Anjum Hotel bir hayal ile başlayıp Kutsal Şehir Mekke’de açıldı ve Orta Doğu’nun en büyük oteli haline geldi. Hac ve Umre ziyaretçilerine 1.743 oda ve süit dairesiyle hizmet veren Anjum Hotel, sunduğu “Kutsal Haram” manzarası ve konforuyla dünya çapından hacı adaylarının dikkatini çekmeyi başardı.

Etiketler: » » »
Share
2528 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?