logo

Apsiyon 10. Yıl Yönetim Profesyonelleri Zirvesi Sektör Profesyonellerini Buluşturdu

Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret Türk

Toplu yaşam alanlarını dijitalleştiren Apsiyon, 10 yıllık yolculuğunda zirveye taşınmasına destek olan profesyonellerle Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde bir araya geldi. Haliç Kongre Merkezi’nde GEVEZE’nin sunumuyla ve Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte sektörün sorunlarına çözüm yolları aranırken Apsiyon’un sektöre getirdiği yeniliklerin ve ilklerin de altı çizildi.

“Yolculuğumuzda 1 milyonu aşkın konuta, 3 milyon kişiye ulaştık”

Apsiyon’un ERP yazılımları konusunda 10 yılı aşkın tecrübe sahibi bir ekipten doğduğunu ifade eden Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret Türk Biz Apsiyon olarak bir sektör yarattık. 10 yıl önce toplu yaşam alanı yönetimi için 3 kişi olarak başladığımız yolculuğumuzda; 1 milyonu aşkın konutta yaşayan 3 milyon kişiye ulaştık. Apsiyon’u nasıl kurduğumuz bize sıkça soruluyor. Bugün bir aradayken bu hikayemizi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Biz aslında uzun yıllardır ERP yazılımları üreten bir şirkette çalışıyorduk. Aynı zamanda da üç kurucu ortağımızla birlikte hızla gelişen yeni dünya ekonomisini ve başarılı, başarısız tüm girişimleri de yakından takip ediyorduk. Kendi proje fikirlerimizi ürettiğimiz ve beyin fırtınası yaptığımız bir dönemde ortaklarımızdan Erkan Doğan, yaşadığı sitede katıldığı yönetim toplantısında yaşanan ciddi sorunları ertesi gün gelip kurucu ortaklarımızdan Meriç Akdamar‘a ve bana anlattı. O esnada bu problemleri çözebilecek kapsamlı bir yazılım geliştirme fikri hepimizi çok heyecanlandırdı. Uzun yıllara dayanan finans yazılım tecrübemizle bu fikri bir internet projesi haline getirip, site yönetimiyle ilgili yaşanan sorunları ortadan kaldırabileceğimizi düşündük ve diğer projelerimizi olduğu gibi bırakıp bu yazılımı geliştirmeye odaklandık. Yaklaşık 2 yıl süren çok yoğun çalışmalar sonunda tamamını kendimizin geliştirdiğimiz bulut tabanlı site yönetim yazılımı olan apsiyon.com’u açarak çok hızlı bir şekilde müşterilerimize hizmet vermeye başladık” dedi.

“Bu güçlü ekiple her gün daha büyük başarılara koşacağız”

Apsiyon’un yıllar içinde edindiği tecrübesiyle hizmet verdiği kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda alt markalar geliştirdiğini ve tecrübesinin yeni alanlarda sayısız kişiye ulaştığını vurgulayan Kudret Türk Geldiğimiz noktada yükselen yüzümüzü zamanın şartlarına göre değiştirerek yeni hikayeler yazmayı sürdürüyoruz. Bu vizyonun sonucu olarak; 10. yılımızda sektör profesyonelleriyle yeniliklerin nabzını tutacağımız bir zirve gerçekleştirmeye karara verdik. Gerçekleşen etkinliğimizde, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş başta olmak üzere alanında öne çıkan birçok değerli ismi ağırladık. Sektörün seyrini değiştirecek teknolojiler, IoT çözümleri ve yapay zekanın sektörümüzü nasıl şekillendireceğini ele aldık. Bu güçlü ekiple her gün daha büyük başarılara koşacağız. Birlikte gelişeceğiz, geliştireceğiz. Geleceği şimdiden şekillendirmeye devam edeceğiz” dedi.

13 oturumda, birbirinden değerli 27 konuşmacı

Hikvision Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Cem Su Sayaçları, iyzico, Corvass Telekom ve Tora A.Ş’nin co-sponsorluğunda düzenlenen Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’ne, bu sene 13 oturumda, birbirinden değerli 27 konuşmacı katkı sağladı. Zirve, gördüğü ilgiyle bir ilke imza atarak toplu yaşam alanlarının yönetiminin oluşturduğu sektörün en fazla konuşmacıya ve katılımcıya ev sahipliği yapan etkinliği oldu.

Sektörün gelişmesi için uygun çözümler değerlendirildi

Etkinlikte ayrıca yönetim sektörünün gelişmesi için ihtiyaçlara yönelik uygun çözümler de masaya yatırıldı. Panelde konuşmacı olan uzmanlar tesis ve site yönetim hizmetlerinin yasal zemine oturtulmasının, ilgili bakanlığa bağlı genel müdürlüklerin kurulmasının öneminin altını çizdi. Mesleki yeterlilik belgelerinin zorunlu hale getirilmesinin önemli bir gündem maddesi olduğunu ifade eden uzmanlar, yöneticiler için sicil oluşturulması gerektiğini söyledi.

Öne çıkan başlıca konular

Alanında fark yaratan profesyonellerin konuşmacı olduğu zirvede “Toplu Yaşam Alanlarının Yönetiminde Yeni Teknolojiler”,” Elektronik Güvenlik Sistemlerinin Geleceği ve IoT Çözümleri”, “Avantajlı, Pratik, Kesintisiz ve Her Zaman Güncel: Apsiyon Mobil Uygulama”, “Müşteri Hizmetlerinde Dijital Dönüşüm”, “Kullanıcı Deneyimi Odaklı Yeni Nesil Apsiyon v2″, “Ekonomi, Finans, Para, Gelecek ve Siz”, “Apsiyon Sigorta ile Değerini Bilin, Önlem Alın, Koruyun”, “Yapay Zeka Destekli Görüntü İşleme Teknolojilerinin İş Süreçlerimize Etkisi: Apsiyon IRIS”, “Apsiyon Dijital Asistan: ADA”, “Apsiyon Kurumsal Ekranlar”, “Apsiyon Akademi ile Sektörel Gelişime Yönelik Ürünler”, “Yönetici Bul Platformu”, “Boğaziçi Yönetim ile Müşteri Deneyimi Paylaşımı” gibi konular öne çıktı.

www.apsiyon.com

Etiketler: » » »
Share
348 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?