logo

ARIS Platformu ve Eğitimleri 31 Ağustos’a Kadar Ücretsiz

Software AG Türkiye ve Katar Satış Öncesi Müdürü Deniz Pazarcıoğlu

Koronavirüs salgını, kişiler kadar işletmeleri de önemli ölçüde etkiledi. Tedarik zinciri, lojistik gibi fiziksel yönü ağır basan operasyonların yanı sıra, yönetim, BT, finans, pazarlama gibi iç süreçler de pandeminin etkilerini yaşadı. Bir kurumdaki tüm ana iş operasyonlarının devamlılığına odaklanan iş sürekliliği kavramının ne kadar önemli olduğu ise yaşadığımız bu krizle anlaşıldı.

Analiz ediyor ve riskli durumları önceliklendiriyor

İş sürekliliği ve operasyonel yönetimi sağlayan platformlar ise acil durum ya da kriz anlarında, şirketlerin mümkün olan en iyi önlemleri almalarını sağlıyor. Software AG’nin ARIS çözümü, öncelikle işletmelerin karşılaştığı durumları analiz ederek, riskli koşulları önceliklendiriyor. Daha sonra alınabilecek önlemleri ve ortaya çıkan koşulları ortadan kaldırmaya yönelik süreçleri belirleyerek, bunların yürütülmesini sağlıyor. Krizden çıkartılabilecek dersleri kurumsal süreçlere entegre edebilen ARIS, kurtarma stratejileri, güncellenmiş süreçlerle ilgili iletişim ve kontrol işlemlerini de gerçekleştirmeye yardımcı oluyor.

“ARIS ile online eğitimi de Ağustos sonuna kadar ücretsiz”

Software AG Türkiye ve Katar Satış Öncesi Müdürü Deniz Pazarcıoğlu “İçinde olduğumuz kriz süreci, acil durumlara hazırlıklı olmanın ve iş sürekliliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu. İşletmelerin koronavirüs pandemisi esnasında ürün ve hizmetlerini kesintisiz sunabilmeleri kadar, iş süreçlerini de sürdürmeleri önem taşıyor. Biz de bu konuda işletmelere destek olmak amacıyla ARIS platformumuzu ve eğitimlerimizi 31 Ağustos’a kadar ücretsiz olarak kullanıma sunuyoruz” dedi.

SoftwareAG, açıkladığı destek programıyla ARIS Özellikleri ve İşlevleri adlı temel bilgiler eğitimini de Ağustos ayı sonuna kadar ücretsiz sunacak. İşletmeler, online olarak gerçekleştirilen bu eğitimle ARIS işlevleri ile platformun giriş ve orta seviyede kullanımı hakkında bilgi sahibi olacaklar.

www.softwareag.com/tr

Etiketler: » »
Share
5569 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?