logo

ART-İST’in Onursal Üyeleri Ankara’ya Çıkarma Yaptı

mh_art_ist_ankara_fuar

11-15 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ART Ankara Çağdaş Sanat Fuarı’nda İstanbul Suluboya Topluluğu Derneği (ART-İST) onursal üyesi sanatçıları Işıl Özışık, Sait Günel, Orhan Gürel eserleri sanatseverlerle buluşacak.

Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı, ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından TÜSGAD (Tüm Sanat Galerileri Derneği)  ve BRHD (Birleşmiş Ressam ve Heykeltıraşlar Derneği) işbirliği ile 11-15 Mart 2015 tarihlerinde ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda  gerçekleşecektir.

Çağdaş sanatın en seçkin örneklerine yer verilecek fuar, sanatçı, sanatsever ve sanat galerisi bileşkesinde, uluslararası düzeyde bir buluşmaya ev sahipliği yapacaktır.

Art Ankara / Çağdaş Sanat Fuarı’nda  yurt içi ve yurt dışıdan katılımları olan çok sayıda galeri ve sanatçının eserleri sanatseverlerle buluşacaktır.

İstanbul Suluboya Topluluğu Derneği (ART-İST) onursal üyesi sanatçılar Işıl Özışık (Medya Sanat Galerisi), Sait Günel (Kent Sanat Galeri),  Orhan Gürel’in (RC artshop) eserlerini 15 Mart 2015’e kadar izlemek mümkün olacaktır.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
Share
4308 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?