logo

Arts Hotel İstanbul Konuklarını Sanatla Buluşturuyor

Arts Hotel İstanbul Genel Müdürü Burak Akyıldız

Üç buçuk yıldır faaliyette olan Arts Hotel İstanbul, hem merkezi lokasyonuyla, hem misafirlerine sunduğu lezzetlerle, hem de sanatsal yönüyle ön plana çıkan bir butik otel olarak hizmet veriyor. Üç tanesi süit olmak üzere toplamda 100 odası olan ve ünlü mimar Sinan Kafadar tarafından özel olarak dizayn edilen Arts Hotel İstanbul’un en dikkat çeken özelliği ise misafirlerini sanatın değerli isimleriyle buluşturuyor olması.

Konukları, Seramik Sanatçısı Füreya Koral’ın Eserleri Karşılıyor

Otele girdiğiniz anda, lobide sizi Türkiye’nin ilk kadın seramik sanatçısı olan Füreya Koral’ın 13 metre uzunluğundaki seramikleri karşılıyor. Otelin inşaatı sırasında bulunduğu duvardan teker teker sökülen bu seramikler, inşaat süresince korunmaya alınmış ve daha sonra özenle yeniden yerlerine yerleştirilmiş.

Restaurant’tan spa’ya, lobiden odalara kadar otelin her bir katında da ayrıca değerli sanatçıların onlarca eseriyle karşılaşıyorsunuz. Aralarında İsmail Acar, Yiğit Yazıcı, Murat Kurt, Tanju Demirci, Serdar Okan gibi isimlerin eserlerinin bulunduğu otelde kendinizi adeta bir sanat galerisinde gezer gibi hissediyorsunuz.

Yakın zamanda sanatla ilgili pek çok projede adını sıkça duymaya başlayacağınız Otelin Genel Müdürü Burak Akyıldız “misafirlerimiz otelimizde hem lüksü, hem konforu, hem de sanatla iç içe olmanın keyfini bir arada yaşıyor ve otelimizden her zaman mutlu ayrılıyor. Bu da misafir memnuniyetine birincil derecede önem veren bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

www.artshotelistanbul.com

www.instagram.com/artshotel_

Etiketler: » » »
Share
2881 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?