logo

Arzum, 55’inci Yılını 55 Farklı Tasarımcıyla Gerçekleştirdiği Sergi İle Kutladı

Arzum, 55’inci yılını 55 farklı tasarımcıyla gerçekleştirdiği sergi ile kutladı. 55 tasarımcının, Arzum’dan aldığı ilhamla tasarladığı Öteki Çağlarla Arzum’lu Yıllar kitabı ile geçmişe seyahat niteliği taşıyan etkinlik, 20-23 2022 Eylül tarihleri arasında İstanbul Galataport’ta gerçekleştirildi. Arzum’un yolculuğunun 55 farklı tasarımcının gözünden yorumlandığı nostaljik sergide, Arzum yöneticileri farklı sektörlerden renkli isimlerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Serginin ilk günü Melda Yücel Kocaalp’in moderatörlüğünde İzzeddin Çalışlar, Mehtap Yıldız ve İlkay Gürpınar 55’inci yıl kitabının hikâyesine dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İkinci günde Özlem Güsar Arzum yöneticilerini kanaat önderleri ile bir araya getirdi. Aynı gün Arzum CEO’su Mete Zadil, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve Ahmet Faralyalı; ‘Film mi? Bilim mi?’ temasıyla güzel bir 55’inci yıl sohbeti yaptı. Serginin üçüncü gününde Tarihçi-Yazar Saffet Emre Tonguç ve Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı’nın 600 yıllık Türk kahvesi kültürünün yanı sıra Arzum’un yarım asırlık tarihi ile ilgili sohbet izleyenlerden büyük ilgi gördü. Serginin son günü ise ShiftDelete’nin kurucusu Hakkı Alkan ile Mete Zadil’in sohbeti keyifle izlendi. Dört gün süren etkinlik boyunca Osmanlı sarayında Türk kahvesi sunumu yapılırken, etkinliğe katılan misafirlere Arzum OKKA Ailesi ile hazırlanan; tam kıvamında, enfes lezzette, bol köpüklü, OKKA’lı Türk kahvesi ikramı edildi.

“Tasarım, teknoloji ve inovasyona önem veriyoruz”

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, temelleri, 1950’li yılların başlarında Kazım Kolbaşı, Kemal Kolbaşı ve İbrahim Kolbaşı tarafından atılan Arzum’un 1966’da yerli bir marka olarak doğduğunu belirterek “55 yıllık köklü geçmişe sahip, Türkiye’nin kendi alanında en köklü oyuncularından biriyiz. Yenilikçi yaklaşımımızla Küçük Ev Aletleri sektöründe bugün geldiğimiz noktada 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünümüzle sadece Türkiye’de değil dünyada da tercih edilen, milyonlarca kişinin evinde, ofisinde kullanılan bir marka haline geldik. Global bir marka olmak en büyük hedefimiz. Tasarım, teknoloji ve inovasyon en çok önem verdiğimiz kavramlar. Türkiye’nin ve dünyanın en önemli tasarımcılarıyla çalışıyoruz. Birlikte ilkleri tasarlayarak sektöre öncülük ediyor, trendleri belirliyoruz. Bu da bize büyük gurur veriyor” dedi.

itabımızı kutlamaların merkezine koyduk”

Arzum olarak 55’inci yaş günümüzü, bize yakışır şekilde kutlamak istedik” diyen Murat Kolbaşı “Öncelikle 55 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önemli değerlerinden biri olan Arzum’un hikâyesini kitap haline getirerek ölümsüzleştirdik. Kültür dünyamıza ve sektörümüze önemli katkıda bulunduğumuza inandığımız ‘ÖTEKİ ÇAĞLARLA ARZUM’LU YILLAR’ kitabımızı, 55’inci yıl kutlamalarımızın merkezine koyduk. Tamamı kendi alanında başarılı işlere imza atmış, 55 tasarımcının sahip olduğu 55 farklı bakış açısı, sergimizi daha da keyifli ve zengin hale getirdi. Türk kahvesi kültürünü tüm dünyaya yayma misyonuna sahip bir marka olarak etkinliğimizde Türk kahvesine çok özel bir yer ayırdık. Dört gün boyunca gerçekleştirdiğimiz Osmanlı sarayında Türk kahvesi sunumumuz kahveseverlerden yoğun ilgi gördü. Şimdi artık 55 yıllık köklü geçmişimizden aldığımız ilhamla ikinci 55 yıllık yolculuğumuza başlama zamanı. Buna ben ve tüm ekip arkadaşlarım hazırız. Önümüzdeki dönemde hedeflerimizin merkezine; istikrarlı, sürdürülebilir büyümeyi alarak global marka olma yolunda emin adımlarla yürümeye, ürün zenginliğimiz ve çeşitliliğimizle her kesimden tüketiciye hitap etmeye, toplumun tamamını kapsamaya devam edeceğiz. Tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırırken, onlar için her anı ve her evi iyileştiren, güvenilir ve kaliteli ev teknolojileri sunmayı, yakın ve ulaşılabilir bir marka olmayı sürdüreceğiz” dedi.

www.arzum.com.tr

Etiketler: » »
Share
346 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?