logo

ASUS, Eğitim Dünyası İçin Tasarlanan Chromebook Flip C214’i Tanıttı

ASUS, kurumsal ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği BUSINESS serisine, eğitim dünyasının ihtiyaç duyduğu her ayrıntıyı bir araya getiren Chromebook Flip C214 modelini ekledi. Katlanabilir ve dokunmatik ekran özelliğiyle çok yönlü kullanım sunan Chromebook Flip C214, yerleşik kalem, çift kamera gibi özellikleriyle her an her yerde keşfetmeye, öğrenmeye ve paylaşmaya olanak sağlıyor. Sağlamlık, sıvılara karşı dayanıklılık, uzun pil ömrü, çok yönlü bağlantı sunan cihaz aynı zamanda her yaştan öğrencinin rahatlıkla kullanabileceği ergonomik bir tasarıma sahip.

ASUS, iş dünyası için özel olarak ürettiği BUSINESS serisiyle, şirketlerin dizüstü, masaüstü ve all-in-one (hepsi bir arada) bilgisayar ihtiyaçlarını A’dan Z’ye karşılıyor. Geniş ürün yelpazesiyle Türkiye kurumsal pazarında iddialı büyümesini sürdüren ASUS, BUSINESS modellerinde sağlamlık, dayanıklılık, uzun pil ömrü, esneklik, üst seviye güvenlik özelliklerinin tamamını bir arada sunuyor. Düşme, titreşim, basınç, şok, nem, yüksek ve düşük sıcaklık gibi birçok zorlu dayanıklılık testlerini başarıyla geçen BUSINESS serisine ait modeller, askeri sınıf kalite standartlarına sahip.

Serinin yeni üyesi cihaz, 360° dönebilen ve katlanabilen özelliği ile hem tablet hem de dizüstü bilgisayar ihtiyacını karşılayabiliyor. Çok yönlü ve dokunmatik ekranın yanı sıra dahili bir ekran kalemine ve dikey modda kullanılabilen ikinci bir kameraya sahip olan cihaz, özellikle eğitim dünyasının vazgeçilmezi olmaya aday.

Sağlamlık için her şey düşünüldü

Tüm kenarları kauçuk tampon ile korunan cihaz, darbelerden, çarpmalardan veya düşmelerden zarar görmeyecek şekilde tasarlandı. Sağlamlığını klavyesinde de kanıtlayan cihaz, 66cc’ye kadar sıvı dökülmesiyle başa çıkabiliyor. 1.20 m mesafeden düşme testini de başarıyla geçen cihaz, sağlam bir destek sağlayan kauçuk emniyet tutacağıyla taşımayı kolaylaştırıyor ve düşme riskini minimuma indiriyor. Kapağı, 3D dokulu sert bir mikro çukurlu yüzeyle kaplı cihaz, çizik veya parmak izi oluşumuna da imkan vermiyor.

Flip C214 ile öğrenmek çok daha keyifli

Yenilikçi detaylarıyla üst seviye konfor vadeden cihaz, 360° dönebilen ve katlanabilen dokunmatik ekranı ve dahili ekran kalemi sayesinde özellikle öğretmenlere ve öğrencilere keşfetmenin ve öğrenmenin en kolay yollarını sunuyor. Sabit web kamerasının yanı sıra, dışarıya dönük özel bir kameraya da sahip olan cihazda, tablet modunda da fotoğraf ve video çekmek mümkün. Çok yönlü kullanımı, öğrencilere istedikleri her an her yerde not alma, okuma, çizim yapma ve hayal gücünün sınırlarını zorlama fırsatı veriyor. Yerleşik stylus kalem ise her zaman öğrencilerin elinin altında.

Geniş uygulama dünyası

Cihaz, kullandığı Chromebook’un işletim sistemi Chrome OS sayesinde kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır. Kişisel Google hesabıyla oturum açarak saniyeler içinde binlerce uygulama, akıllı verimlilik araçları ve dosyalara erişim sağlanabiliyor. Böylelikle öğrenmek, çalışmak, paylaşmak ya da oyun oynamak her zaman ve her yerden kolaylıkla mümkün olabiliyor. Birçok cihazı aynı anda yönetmeye yarayan Chrome eğitim lisansı sayesinde istenilen uygulamalar merkezi bir konsoldan yüklenebiliyor, engellenebiliyor veya farklı deneme testleri gerçekleştirilebiliyor. Google Classroom ise öğretmenlere anında sınıf oluşturmayı, ödev dağıtmayı, geri bildirim sağlamayı ve öğrencilerin durumunu takip etmeyi sağlayan araçlar sunuyor.

Kesintisiz verim

Tek bir şarjla 12 saate kadar kullanılabilen cihazda, çift bantlı Wİ-Fİ 5 ve Bluetooth 5.0’a ek olarak iki adet çok yönlü USB Type-C bağlantı noktası, USB 3.1 Tip-A bağlantı noktası ve microSD kart okuyucu bulunuyor. Cihaz, klavye, pil, termal modül, anakart gibi önemli bileşenlerin basit araçlar kullanılarak dakikalar içinde değiştirilmesini sağlayan modüler bir yapıya sahip. Olası tüm problemlerde kolay ve hızlı bir şekilde yenilenen cihaz, dakikalar içinde tekrar kullanıma hazır hale geliyor.

www.asus.com/tr

www.asus.com/tr/Laptops/For-Home/Chromebook/ASUS-Chromebook-Flip-C214

Etiketler: »
Share
900 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?