logo

ASUS VivoBook 14 Türkiye’de

ASUS VivoBook 14 Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşuyor. ASUS mühendislerinin imzasını taşıyan, 18,75 mm inceliği ve 1.4 kg ağırlığıyla dikkat çeken cihaz, NanoEdge teknolojili ekranıyla da dikkat çekiyor. 

VivoBook 14 yüksek performans isteyen tüm görevlere hazır 

Cihaz, NVIDIA GeForce GT 940 MX ekran kartı ve 7. Nesil Intel Core i5 işlemcisiyle her türlü görevin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor. Cihaz, 14 inç NanoEdge parlama yapmayan ekran ile geliyor. Mükemmel görseller ve oyun deneyimi için de ideal olan cihaz, güçlü ekran kartı ve işlemcisini 16 GB’a kadar DDR4 RAM’le destekliyor. Cihazda hızlı bir internet bağlantısı için çift bant 2×2 802.11ac Wi-Fi donanım bulunuyor. Depolama için ise 256 GB’lık SSD sunuluyor.

Hızlı şarj teknolojisine sahip uzun ömürlü pil

Kısalan pil ömrü dizüstü bilgisayarlarda en çok karşılaşılan sorunlardan biri. Özellikle aşırı şarj etmek, pil ömrünü azaltmanın yanı sıra pilin şişmesine veya genişlemesine de neden olarak bilgisayara zarar verebiliyor. Cihazın 6 hücreli lityum polimer pili, standart lityum-iyon silindir pillerden 3 kat daha uzun bir pil ömrü sunuyor. ASUS Battery Health Charging (Sağlıklı Batarya Şarjı) teknolojisi de hem pil ömrünü uzatıyor hem de pilin şişme olasılığını azaltıyor. Cihazın hızlı şarj teknolojisi, pili sadece 49 dakikada yüzde 60 kapasiteye kadar şarj edebiliyor.

Cihaz, kalite ve dayanıklılık için 20 bin açma-kapama menteşe testi, 10 milyon tuş vuruşu gibi zorlu testlerden geçirildi ve testlerin üstesinden gelerek kullanıcılarıyla buluştu. Cihaz, Vatan Bilgisayar mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

www.asus.com.tr

Etiketler: » »
Share
2494 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?