logo

ASUS ZenFone 3 Türkiye’de!

mh_asus_zenfone3

ASUS, uzun süredir beklenen ZenFone ailesinin yeni üyesi ZenFone 3’ü Türkiye’de satışa sunuyor. 2016 Computex Tasarım ve İnovasyon ödüllü ASUS ZenFone 3, Aralık ayı itibarıyla Vodafone mağazalarında bulunabilecek.

Cihaz, Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 625’i kullanan ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Vodafone satış noktalarında tek simli, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama özellikleriyle satışa sunulacak ASUS ZenFone 3ün tavsiye edilen satış fiyatı 1799TL olarak belirlendi.

Doğanın güzelliğinden esinlenen zarif tasarım

ZenFone serisinin merakla beklenen yeni üyesi, önceki tasarımından farklı olarak metal kasaya bürünüyor. Doğadan ilham alınan tasarımıyla şimdiden Computex 2016’da ödüle layık görülen cihaz, siyah ve beyaz olmak üzere 2 renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Ön ve arka yüzünde çizilmelere karşı dayanıklı Corning Gorilla Glass kullanılan cihaz, 5.5-inç Full HD Super IPS+ ekranıyla da benzersiz bir görsellik sunuyor.

Vodafone bayilerinde 32 GB dahili depolamayla satışta olacak cihaz, microSD kart desteğine sahip. Cihaz, 3 GB RAM’le destekleniyor. Cihazın 16 MP PixelMaster 3.0 teknolojili kamerası, 4K UHD video çekme imkanı ile sınıfının en yüksek çözünürlüklü görüntülerini sunuyor. ASUS’un ZenBook’larında kullandığı SonicMaster teknolojisine de sahip olan cihaz, CD’den 4 kat daha fazla ses kalitesi sunmasıyla da ön plana çıkıyor.

Vodafone aboneleri ZenFone 3’e ayda 45TL’den başlayan taksitlerle sahip oluyor

İlk olarak sadece Vodafone Cep Merkezleri’nde Akıl Almaz Teklifler ile yerini alacak olan cihaza sahip olmak isteyen Vodafone aboneleri, ayda 45 TL’den başlayan avantajlı fiyatlardan da yararlanabilecek.

Cihaz, Vodafone’da başlayacak satışın ardından 4GB RAM ve 64GB dahili depolama modelleri ile de tüm satış kanallarında tüketicilere sunulacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk “Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılma stratejimiz doğrultusunda, dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda tüketicilerin hizmetine sunmak üzere aralıksız çalışıyoruz. Akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından ASUS’un gelişmiş teknolojilerle donattığı ve merakla beklenen yeni ZenFone 3 akıllı telefonunu ilk kez Vodafone Cep Merkezlerinde Akıl Almaz Tekliflerimizle satışa sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Şık tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken ASUS ZenFone 3’ün Vodafone Akıl Almaz teklifleriyle birleştiğinde tüketicilerin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz” dedi.

Aralık ayında Vodafone’da satışa sunulacak ASUS ZenFone 3 Teknik Özellikleri

Ekran

5.5-inch Super IPS+ LCD

77.3% ekran-gövde oranı

1920×1080 çözünürlük

Yapı

Ön ve arka yüzünde konturlu kenar ve metal çerçeveli Corning Gorilla Glass Paneller 2.5D

İşlemci

Octo-core 14nm 2.0GHz Qualcomm Snapdragon 625

GPU

Adreno 506

RAM / Hafıza

3G RAM / 32GB Hafıza

Ana Kamera

16MP ASUS PixelMaster 3.0 Camera (Sony IMX298 sensor)

Arka Kamera

16M-6P with OIS/EIS/TriTech AF Camera / Color Correction Sensor and dual flash

Ön Kamera

8MP, 85º wide-angle

Wireless

Wi-Fi: MU-MIMO 802.11ac

3G LTE

Batarya

3000mAh Polymer batarya (çıkarılamaz)

Boyutlar

152.59*77.38*7.69mm

Ağırlık

155g

Algılayıcı

1. Hızlandırıcı

2. E-Pusula

3. Yakınlık

4. Hall sensörü

5. Ortam ışığı sensörü

6. Parmak izi sensörü

7. RGB sensörü

8. IR sensörü (Lazer Odaklı)

9. Gyro

Bağlantılar

Bluetooth 4.2

USB-C (USB 2.0)

SIM / SD slots

Nano SIM (3G) or Micro SD

GPS

GPS, AGPS, GLONASS, BEIDOU

OS

Android M with ZenUI 3.0

Ses

PMIC entegreli otomatik CODEC
Build-in Mono speaker

Microphone 2(A-MIC)

FM Radio

Pil

3000mAh (sökülemez)

Renkler

Safir Siyah

Ayışığı Beyaz

www.asus.com

Etiketler: » » » »
Share
2300 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?