logo

ASUS ZenPad İle Yeni Bir Tablet Deneyimi

mh_asus_zenped

ASUS 7 inç ZenPad 7.0 (Z370) ve 8 inç ZenPad 8.0 (Z380) tabletlerini duyurdu. Android işletim sistemi ile çalışan tabletler; zarif tasarımı, gelişmiş eğlence kapasitesini, kişileştirilebilir fonksiyonları bir araya getirirken değiştirilebilir kapaklar ile tablet deneyimini yeniden şekillendiriyor ve gerçek konforu tüketicilere yaşatıyor. Farklı iki ekran boyutunda gelen tabletler, Wi-Fi ve opsiyonel LTE/3G bağlantısı ile her türden kullanıcıya uygunluğu ile öne çıkıyor.

El çantası ve cüzdan gibi moda haline dönüşmüş aksesuarlardan esinlenmiş pürüzsüz hatları, kabartılmış deri desenleri ve ayrıcalıklı tasarımı ile ZenPad mobil cihazlar içerisinde kendine has stil sahibi görünümü ile öne çıkıyor. Ergonomik yuvarlak köşeler ise ZenPad’in daha rahat tutulmasını ve taşınmasını kolaylaştırırken parlak metalik çerçevesi çarpıcı tasarımsal bir vurgu yapıyor. ZenPad üç farklı renk seçeneği ile geliyor: Obsidien siyah, inci beyazı ve aurora metali.

4 çekirdekli 64-bit Intel Atom x3 işlemciden güç alan ZenPad, akıcı çoklu görev, video ve oyun için yüksek performanslar sunuyor. Arka taraftaki 8MP ve ön taraftaki 2MP PixelMaster kamera ile ZenPad, kullanıcılara ışığın az olduğu ortamlar da dahil her ortamda yüksek kalitede fotoğraflar, videolar ve selfiler çekmelerine imkan sağlıyor.

Android 5.0 ‘Lollipop’ ile gelen ZenPad; özgürlük, bağlantı ve ifade konseptleri üzerine tasarlanmış ASUS ZenUI kullanıcı arayüzüne sahip. Dünyanın tamamen kişileştirilebilir ilk arayüzü olan ZenUI, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için bilgiyi öne ve merkeze oturtan ve ileri seviyede fonksiyonlar sunan şık ve temiz tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni bir tablet deneyimi 

ASUS ZenPad, kullanıcılara muhteşem eğlence ortamı sunmak üzere tasarlandı. ZenPad serisinin her bir tableti %76,5’e kadar ekran-gövde oranına sahip genişletilmiş HD IPS ekran sunmasının yanı sıra özel görüntü iyileştirme teknolojisi ASUS VisualMaster özelliğini taşıyor. ASUS Tru2Life ve ASUS TruVivid özelliklerini de kapsayan ASUS VisualMaster, ilk kez tabletlerde kullanılan ve yeni nesil televizyonlarda bulunan ileri görüntü işleme teknolojileri ile kapsamlı görüntü optimizasyonu sunuyor.

ASUS Tru2Life, her bir pikseli analiz ettikten sonra görüntüyü gösterirken dinamik aralıklı görüntülemeyi güçlendirmek için görüntülere akıllı kontrast ve keskinlik uyguluyor. Böylece en küçük detaylar dahi çarpıcı gerçek görüntü ile kullanıcıya gösteriliyor. ASUS TruVivid ise geleneksel altı katmanlı görüntü tasarımını – LCD modülü önünde bulunan bir katman lamel, iki katman optik bant, iki katman sensor film, ve bir katman hava boşluğundan oluşuyor – hava boşluğu katmanını ortadan kaldıran iki katmanlı tek tabaka tasarımına dönüştürerek ekran netliğini ve parlaklığını üst seviyelere çıkarıyor. Böylece iyileştirilmiş parlaklık ve renk parlaklığı için daha yüksek optik şeffaflık ortaya çıkıyor.

Çarpıcı görüntü kalitesine tamamlayacak şekilde ASUS ZenPad, DTS-HD Premium Sound ses sistemini kullanan dünyanın ilk tableti olarak da öne çıkıyor. ASUS SonicMaster ile birlikte ZenPad, kullanıcıya tam bir ses deneyimi yaşatıyor. Evde ya da hareket halinde olan kullanıcıya inanılmaz üç boyutlu eğlence deneyimi yaşatmak için DTS-HD ses sistemi, DTS-HD kodlaması ile multimedya içeriklerin sesi çok doğal bir şekilde vermesini sağlarken stereo sesleri, sanal olarak surround seslere dönüştürebiliyor. DTS-HD Premium Sound ayrıca kullanıcıların kulaklık ile de 360-derece surround ses deneyimi yaşamalarına imkan veriyor.

ASUS ZenPad’lerin bu yılın Ağustos ayı sonunda satışa sunulması bekleniyor.

Etiketler: » »
Share
2207 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?