logo

“Atlasjet Ukrayna”, Kiev’de İç ve Dış Hat Uçuşlarına Başlıyor

mh_atlasjet_ukraynaAtlasjet, yurt dışındaki yeni markası “Atlasjet Ukrayna”nın Ukrayna Sivil Havacılık otoritesinden aldığı uçuş iznini duyurmak için 04 Nisan 2014 tarihinde Ukrayna’nın Lviv şehrinde bir basın toplantısı düzenledi. Lviv Danylo Halytskyi Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen toplantıya Atlasjet Türkiye ve Ukrayna şirketlerinin üst yönetimi, Ukrayna havacılık otoriteleri, basın mensupları ve iş ortakları katıldı.

Ukrayna’daki projelerini anlatan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy “Atlasjet’i dünyada bilinen ve tercih edilen bir marka yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Atlasjet markasını, öncelikle yakın coğrafyada sonrasında ise bütün uluslararası arenada faaliyet gösteren bir marka yapacağız. Bu konuda ilk adımları geçen sene Kuzey Irak’ta kurduğumuz havayolumuz “Zagrosjet” ile atmıştık. Şimdi de ikincisini Ukrayna’da atıyor ve “Atlasjet Ukrayna” markasını hayata geçirerek Ukrayna’nın tercih edilen yerel havayolu olmayı hedefliyoruz” dedi.

Atlasjet Ukrayna’nın, Kiev merkezli olarak Ukrayna’da iç ve dış hatlarda tarifeli uçuşlar yapacağını belirten Ersoy, seferlerin Mayıs ayı itibariyle başlayacağını açıkladı. Amaçlarının Türkiye’de olduğu gibi Ukrayna’da da, yolculara kaliteli hizmet ve konforlu tarifeli uçuşları en uygun fiyata sunmak olduğunu belirten Ersoy, amaçlarının Türkiye’de edindikleri tecrübeyi Ukrayna’ya adapte ederek, buradaki pazarı büyütmek olduğunun altını çizdi. Ersoy, Türkiye’de Atlasjet’in yüksek bir marka değerine sahip olduğunu belirterek, bu değeri yurtdışında kurdukları havayollarında da bir standart haline getireceklerini vurgulayarak “Yolcular dünyanın neresinde olursa olsun, Atlasjet uçağına bindiklerinde alacakları hizmet kalitesinden emin olacaklar” dedi.

Üç uçak ile operasyonlara başlayan Atlasjet Ukrayna, her sene 5 ila 10 uçak ekleyerek  filosunu genişletmeyi hedefliyor. İlk aşamada üç saat altında uçuş menzilindeki destinasyonlara seferler düzenlemeye başlayacak olan havayolu, ilerleyen dönemde uçuş ağına daha uzak mesafedeki noktaları da ekleyecek. Seferleri çok yakında ilan edilecek olan biletler web sitesinden ve yetkili bilet satış acentelerinden satın alınabilinecek.

Atlasjet grup bünyesinde bulunan AIC Group Yatırım şirketi de Ukrayna’da bir yatırım şirketi kurdu ve çok yakında ilk başta turizm olmak üzere birçok gayrimenkul yatırımını devreye almayı hedefliyor.

Etiketler: » »
Share
2932 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?