logo

Atos, Unify’ı Satın Alarak Büyümeye Devam Ediyor

mh_atos_ahmet_dogan

Atos Türkiye İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ahmet Doğan

Atos, Unify’ı satın alıyor. Merkezi Münih’de olmak üzere Siemens Enterprise Communication adı altında 2008 yılında kurulan, Gores Grup (%51) ile Siemens’in (%49) ortaklığında daha çok Avrupa ve Amerika’da etkin olan Unify, 5600 çalışanı ile 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Endüstri analistleri tarafından kurumsal telefon hizmeti ve tümleşik iletişim vizyonunda lider kabul edilen Unify, sahip olduğu 3000’in üzerinde patent ile Atos’un dijital dönüşüm çözümlerini de genişletecek.

Atos, Unify’ın tamamını satın alarak iletişim ile BT hizmetleri arasındaki boşluğu doldurmayı, sosyal işbirliğini arttırmanın yanı sıra dijital dönüşüme odaklanıp müşterilerinin iş performansını geliştirerek iletişimde benzersiz bir entegre çözüm oluşturmayı amaçlıyor.

Unify’ı müşteri ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayabilecek güvenilir bir iş ortağı olarak gördüklerini belirten Atos Yönetim Kurulu Başkan ve CEO’su Thierry BretonUnify alımıyla birlikte kusursuz hizmet çözümleri arayan müşterilerimize sunduğumuz dijital dönüşüm olanakları çeşitlenecek. Portfolyo ve müşteri tabanı, Atos’un mevcut dijital kapasitesini tam anlamıyla tamamlayacak” dedi. Atos Türkiye İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ahmet Doğan ise satın almanın Atos’un gücüne güç katacağına vurgu yaptı. Doğan “Unify’in çözümleriyle müşterilerimize uçtan uca, daha kaliteli ve daha entegre hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Bu satın alma sayesinde dijital dönüşüm odaklı vizyonumuzun temellerini de kuvvetlendirmiş olacağız” dedi.

www.atos.net

Etiketler: » » »
Share
3094 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+3 = ?