logo

Aurora Ev Güvenlik Kamerası Evinize Göz Kulak Oluyor

Zyxel, iç mekan kullanımına özel, renkli gece görüş özellikli, uzaktan izleme ve çift yönlü ses desteği sunan ev güvenlik kamerası Aurora’yı pazara sundu. Full HD ve tam renkli gece görüş özelliği ile uzaktan canlı izleme ve gerçek zamanlı mobil uyarı özellikleri sayesinde Aurora kullanıcıları, evde bulunmadıkları zamanlarda da gönül rahatlığı ile evlerini Aurora’ya emanet edebilecekler. Üstün bir Sony görüntü sensörüne sahip olan Aurora, düşük ışıklı ortamlarda da renkleri algılıyor.

Tüm detayları yakalayın

İster küçük çocuklarınızı, ister evcil hayvanlarınızı kontrol etmek ya da güvenlik için evinizin girişini veya garajınızı izlemek için olsun, Aurora kamera 1080p Full HD net video ile sizin için önemli anları yakalar ve düşük ışıklı ortamlarda dahi renkleri görür.

Kullanıcılar, çift yönlü ses özelliği sayesinde Aurora kamera çevresinde oyun oynayan çocuklarını duyabilir ve akıllı telefonlarıyla konuşarak çocuklarına ödev yapmalarını hatırlatabilirler. Aurora kamera, yüksek çözünürlükte kayıt yapmayı sağlayan 16GB depolama alanına sahiptir.

Türünün tek örneği üçgen şekli ve kutusundan çıkan ücretsiz aksesuarları sayesinde Aurora, tavan ve duvarlara monte edilebilme dahil, düz yüzeylerde konuşlandırma, metal yüzeylere yapıştırma veya tripoda takılı olarak çok yönlü yerleştirme seçenekleriyle evlerin her köşesini kapsama alanı sağlar. 145 derece geniş görüş açısına sahip Aurora kamera, daha az cihazla daha fazla alanı kapsayacak çok yönlü yerleştirme seçenekleri sunuyor.

Yönetim için mobil uygulaması yeterli

Aurora kamerayı yönetmek için dizüstü bilgisayara ihtiyaç bulunmaz. Aurora mobil uygulamasıyla kullanıcılar üç adımda kamerayı yönetebilir, videoları izleyebilir veya kaydedebilirsiniz. Böylece hiçbir harika anı kaçırmazsınız. Hassas alan izleme için bölge algılama veya olay tetikleyici kayıt oluşturabilirsiniz. Herhangi bir olay tespit edildiğinde mobil cihazınıza anlık bildirimler alabilirsiniz. Aurora uygulaması ile hareket algılama kaydı için belirli bölgeleri seçebilirsiniz

Zyxel Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Kaan Tuncer Aurora ile birlikte ev kullanıcılarına sunduğumuz dijital ev çözümleri portföyümüzü de genişletmiş bulunuyoruz. Aurora kamera ve kapsamlı mobil uygulaması sayesinde, kullanıcıların evlerini bir tık ile ulaşır kılıyor ve dijital hayatı kolay ve kullanışlı hale getiriyoruz” dedi.

Aurora, kullanıcılarına genele açık bulut ile genişletilebilen, ölçeklenebilir bir depolama çözümü, masaüstü yönetim opsiyonları, akıllı video analizi ve tek ekranda çoklu kamera izleme olanakları sunan Synology NVR ve onun Surveillance Station çözümüyle uyumludur.

Aurora’nın aksesuarları arasında, hırsız caydırıcı sesli alarmı ve kablo karmaşasını en aza indirgemek için PoE adaptörü bulunuyor. 

Etiketler: »
Share
2264 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+8 = ?