logo

“Avangart” Resim Sergisi Mor Kaftan Sanat Galerisi’nde Açıldı

mh_sergi_avanfgart

Küratörlüğünü Berna Karadoğan, Günsu Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy’un yaptığı “Avangart” adlı karma resim sergisi 12-26 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul’da Mor Kaftan Sanat Galerisi’nde izlenebilir.

Açılışı 12 Kasım’da düzenlenen kokteyl ile yapılan sergide  Can Ersal,  Dilşad Atasoy, Emirhan Perker, Esma Gül Semiz, Günsu Saraçoğlu, Hikmet Çetinkaya, Jale Apaydın, Mehmet Emin Erdoğdu, Nezihe Gökçe, Saim Altuncu, Sibel Kurdoğlu  ve Şükran İstanbullunun eserleri yer alıyor.

Berna Karadoğan, Günsu Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy sergi ile ilgili olarak “Alanında öne çıkan sanatçıları, Mor Kaftan Galerisi çatısı altında sanatseverlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Sanatseverler “Avangart” ile farklı tekniklerde yaratılmış eserleri bir arada görme fırsatı yakalayacaklar. Neden “Avangart” isimli bir sergi tercih ettiğimizi de kısaca açıklamak isteriz. Mor Kaftan’ın beş yıllık sanat alanındaki serüveninde gelenekselden çağdaş sanata uzanan geniş sanatçı ve eser portföyüne sahiptir. Avangart Sergisi ile ilk defa galerimizle yolu kesişen sanatçıların eserlerini ağırlamaktayız. Galerimiz, bu sergiye katılan sanatçıların çoğuyla ilk kez çalışmakta olup aynı zamanda ilk karma sergisini de açmaktadır. Bu sergi yeni sanatçı dostlarla çalışma ve yeni karma sergilerin öncüsü olma özelliğine sahiptir bizim için” dediler.

Adres: Osmanağa Mh.  Nevzemin Sk. No: 13    Bahariye – Kadıköy  / İstanbul (Süreya Operası’ndan sonra Mango’nun sokağında soldan ikinci müstakil bina)

www.morkaftan.com

Etiketler: » » » »
Share
3842 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?