logo

Avansas.com, İşletmelere Özel Baskı Çözümleri Sunuyor

 

Avansas.com, yeni projesi olan “baskı çözümleri” ile işletmelere özel bir hizmetini daha hayata geçirdi. Avansas.com baskı çözümleri ile işletmeler, işyeri ihtiyaçlarını satın alır gibi kartvizit, antetli kağıt, diplomat zarf, torba zarf, kaşe, karton bardak ve numaralı A4 kağıt ihtiyaçlarını da Avansas.com üzerinden tek tıkla alabiliyor.

Kartvizit siparişi vermek bu kadar kolay…

Site üzerinden kartvizit siparişi vermek isteyen şirketler, ister hazır şablonlar üzerinden kendi kartvizitlerini tasarlayabiliyor, ister hazır tasarımlarını sisteme yükleyerek sipariş verebiliyor. Ayrıca mat/parlak, selefonlu/selefonsuz seçeneklerinden birini tercih edebiliyor ve baskı adedini kendisi belirleyebiliyor. Baskı seçeneklerinden sadece ön yüz tek taraflı baskı ya da çift taraflı baskı alternatifi de seçilebilirken, tasarım; yatay veya dikey olarak da belirlenebiliyor.

Matbalar ve diğer baskı merkezleri kartvizit baskıları için genellikle yüksek adetlerde sipariş kabul etmekte ve bu durum işletmeler açısından gereksiz maliyet ve israf anlamına gelmektedir. Kullanılmadan çöpe atılan birçok kartvizit şirket bütçesi ve çevre açısından oldukça zararlı. Oysa ki Avansas.com, 100 adet gibi az sayıda kartvizit siparişi verme imkanı sağlıyor. Bu hem tasarruf hem de çevre duyarlılığı anlamına geliyor.

Etiketler: »
Share
1899 Kez Görüntülendi.