logo

Avansas.com, Teslimat Sürecini Hyperlapse Tekniğini Kullanarak Anlatıyor

mh_avansas_teslimat

Online ofis marketi Avansas.com, kendi alanında benzeri olmayan “1 iş gününde hızlı teslimat” hizmetini Instagram’ın son dönemde çok popüler olan Hyperlapse uygulaması ile bir dakikaya sığdırdı.

Teknoloji ve lojistik altyapıya önemli yatırımlar yaparak bu alanda dünya standartlarının üzerinde hizmet sağlayan Avansas.com, teslimat sürecini Hyperlapse tekniğini kullanarak anlatan Türkiye’nin ilk e-ticaret firması oldu. Zaman geçişli (time-lapse) videolar çekmeye olanak sağlayan Instagram’ın Hyperlapse uygulamasında, belirli aralıklarla çekilmiş çok sayıda fotoğraf birleştirilerek hareketli görüntüler elde edilebiliyor.

1 dakikalık videonun çekimleri 12 saat sürdü

Stoklu çalışma ve hızlı teslimat prensibi ile sektörde fark yaratan Avansas.com, sipariş edilen her ürünü İstanbul içinde kendi araçları ve sevkiyat personeli ile 1 iş gününde, İstanbul dışına ise anlaşmalı kargolar aracılığıyla 2 iş gününde adrese teslim ediyor. Bilişim dünyasındaki en yeni teknolojileri yakından takip ederek altyapısını sürekli geliştiren Avansas.com’un videosunda internette verilen siparişten ürünlerin Avansas araçlarıyla adrese teslim edilmesine kadar geçen süre Hyperlapse tekniğiyle bir dakikada anlatılıyor.

Bir adet iPhone 5S ve bir adet iPhone 6+ kullanılarak çekilen video için Avansas.com’un Anadolu yakasındaki deposundan Avrupa yakasına yapılan teslimat süreci, yaklaşık 12 saat boyunca kaydedildi. Gerçek bir sipariş süreci anlatıldığı için herhangi bir cast ya da mekan kullanımı yapılmadı, video hilesi ya da görsel efekt kullanılmadı.

Videoyu izlemek için: vimeo.com/114135359

Etiketler: » »
Share
2335 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?