logo

Avea ve LG Electronics Güçlerini Birleştirdi

mh_avea_isbirligi

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho

Avea; tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinde teknolojik ürünler sunan LG Electronics ile önemli bir işbirliğine imza attı. Türkiye’de bir ilke imza atan bu işbirliği ile LG L Bello, Türkiye’de Avea L Bello adı ile satılacak.

Avea ve LG işbirliğiyle sunulan Avea L Bello, LG’nin Türkiye’de ilk kez operatör işbirliğiyle hem donanımsal hem de yazılımsal olarak ürettiği ilk akıllı telefon olurken, Avea’nın da üretici ve operatör markasını taşıyan ikinci cihazı oldu.

Avea’nın özel ara yüz ve programlarının da ön yüklü olduğu cihaz, 5 inç’lik büyük ekranı ve uzun batarya ömrüyle kullanıcıların akıllı telefonda aradığı en önemli iki özelliğe de sahip. Ön kamera ışığıyla özçekim meraklılarına karanlıkta bile kendi fotoğraflarını çekebilme imkanı da sunan cihaz aynı zamanda Gesture Shot özelliğiyle kullanıcının herhangi bir tuşa basmak zorunda kalmadan, yalnızca elini ön kameraya doğru açarak fotoğraf çekebilme gibi ayrıcalıklı özelliklere de sahip. Minimal tasarımı, 8 megapiksel kamerası ve yüksek performans sağlayan dört çekirdekli işlemcisiyle de iddialı olan cihaz, aynı zamanda ön yüklü Avea uygulamalarıyla da müşterilerin hayatını kolaylaştıracak. Özel bir arayüz ve yazılımla “Avealı’laştırılan” cihaz; Avea Lig ve Avea Müzik’te Avealılara özel ücretsiz kullanım hakları da sunuyor.

 Avea L Bello, ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıların cebinde!

Kullanıcılar beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip cihaza, 699 TL peşin fiyatla 24 ay taksitle ayda 1 TL’den başlayan tarifeye ek ödeme seçenekleriyle sahip olabilecek.

Kampanya kapsamında satın alanlara, Avea Lig servisi 1 ay, AveaMüzik MüzikÇalar Maxi Paketi’nin ise 3 ay boyunca hediye edileceği cihaz, Avea İletişim Merkezleri ve bayilerinde satışa sunuluyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk “Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden LG ile bu iş birliğimiz sayesinde Avea müşterileri en yeni akıllı telefonlara en cazip koşullarla sahip olabilecek. Bugüne kadar farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğumuz müşteri teklifleri, cihaz portföyü ve Türkiye’nin 81 ilinde sağladığımız 2 kat hızlı mobil internet sayesinde, akıllı cihaz penetrasyonundaki liderliğimizi yüzde 48’lik bir oranla 13. çeyreğe taşımayı başardık. Şimdi ise bu alana hizmet edecek yeni stratejik işbirliğimizi LG ile hayata geçiriyoruz” dedi.

LG Electronics olarak son dönemde mobil iletişim pazarında aktif olarak yer aldıklarını ve bu şekilde de hızla çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho “LG Electronics Türkiye olarak yerel işbirliklerimizle gücümüzü pekiştirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin yenilikçi ve öncü operatörü Avea ile yapılan bu birliktelik de bizim için büyük önem taşıyor. Akıllı telefon pazarındaki teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea ile olan işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz. Avea L Bello gelişen akıllı telefon pazarında iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için çok uygun bir ürün” dedi.

Etiketler: » »
Share
2311 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?