logo

AvivaSA, 2015 Sonuna Kadar 770 Kişiye İstihdam Oluşturacak

mh_avivasa_burak_yuzgul

AvivaSA Emeklilik ve Hayat İnsan Kaynakları Direktörü Burak Yüzgül

AvivaSA, yılsonuna kadar Türkiye genelinde 770 kişiye istihdam yaratmayı hedefliyor.

AvivaSA’da işe alımlar Genel Müdürlük kadrolarında “bilgi teknolojileri”, pazarlama ve “kurumsal satış departmanları”; satış kanallarında ise “finansal danışman” ve “şubeler sigorta yöneticisi” pozisyonları için yapılacak. İşe alımların ağırlığını oluşturacak satış kadroları için lisans ya da bireysel emeklilik mevzuatı çerçevesinde belirlenen meslek yüksekokulu bölümlerinden mezun olma, diğer kadrolar için ise lisans mezunu olma şartı aranacak. Adayların değerlendirilmesi sürecinde; pozisyona göre yapılandırılmış yetkinlik envanteri, yetenek testi, kişilik envanteri ve yetkinlik bazlı mülakat yöntemleri kullanılacak. Adaylarda ayrıca, başarı odaklılık, etkileme ve ikna yeteneği, yüksek iletişim becerisi, müşteri ve duygu yönetiminde etkinlik yetenekleri aranacak. Gelişime inanan, etik ve profesyonel tutuma sahip, takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı ve kurum kültürü ile uyum yetkinlikleri olan adaylar öne çıkacak.

Satış kadrolarındaki “finansal danışman” pozisyonu için başvuran adayların temel eğitim programı ve “Bireysel Emeklilik Aracılığı Lisans Sınavı” bedeli de AvivaSA tarafından karşılanacak. AvivaSA’nın tüm çalışanlarına sunduğu sağlık sigortası, hayat sigortası, kurum katkılı BES, öğle yemeği ve ulaşım imkanından yeni işe başlayanlar da yararlanabilecek.

Öncelik yeni mezun adaylarda

AvivaSA Emeklilik ve Hayat İnsan Kaynakları Direktörü Burak Yüzgül, yüksek büyüme hızıyla dikkat çeken sektörde cazip iş fırsatları yaratmaya devam ettiklerini belirtti. Satış kanallarında işe alımların ağırlığını yeni mezun adayların oluşturacağını da vurgulayan Yüzgül; gelişime açık, dinamik ve pozitif bakış açısına sahip üniversite mezunların başvurularını beklediklerini belirtti.

Adaylar açık pozisyonlara www.avivasa.com.tr ve facebook.com/AvivaSAIKariyer adresinden veya kariyer siteleri üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Etiketler: »
Share
2639 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?