logo

AvivaSA, Kurumsal Web Sitesini Yeniledi

AvivaSA CEO’su Fikret Kuruca

AvivaSA, “Yarın Şimdiden Güzel” söylemli yeni marka konumlandırması, güncel tasarım trendleri ve değişen kullanıcı alışkanlıkları doğrultusunda, kurumsal internet sitesi www.avivasa.com.tr‘yi yeniledi.

AvivaSA web sitesi yenilendi

AvivaSA’nın yeni kurumsal internet sitesi hızı, kullanıcı deneyimi odaklı yalın içeriği ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yeni internet sitesinde “Yatırım Pusulası” ve “Tasarruf Ölçer” gibi BES katılımcılarının birikimlerini yönetmelerine yardımcı olan uygulamaların yanı sıra; “BES ve Hayat Sözlüğü”, “Sıkça Sorulan Sorular” ve Otomatik Katılım hakkında işverenlere ve çalışanlara özel hazırlanmış içerikler yer alıyor. Kullanıcılar Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortasıyla ilgili ihtiyaç duydukları tüm bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde erişebiliyor. Ayrıca, mobil uyumlu (responsive) tasarımı sayesinde avivasa.com.tr, tüm tarayıcılardan ve mobil cihazlardan rahatlıkla görüntülenebiliyor.

AvivaSA tarafından yapılana açıklamada, son iki yıldır izlenen etkileşim ve dönüşüm odaklı dijital iletişim stratejisi doğrultusunda, avivasa.com.tr’nin deneyimini tasarlarken, bu mecradan elde edilen dönüşümün optimize edilmesinin hedeflendiği belirtildi. Ayrıca, 2019 yılı boyunca gerçekleştirilecek kullanıcı testleri ile site deneyiminin düzenli olarak geliştirilmesinin hedeflendiği vurgulandı.

Etiketler:
Share
9458 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?