logo

AvivaSA, “Yatırım Pusulası” Mikro Sitesini Kullanıma Açtı

 

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO’su Meral Eredenk Kurdaş

AvivaSA Emeklilik ve Hayat, müşterilerine Bireysel Emeklilik fonlarıyla ilgili kolay, anlaşılır bir içerik sunmak amacıyla kurumsal web sitesinde “Yatırım Pusulası” adında özel bir mikro site hazırladı. Mikro site, özellikle “Tasarruf Ölçer” uygulamasıyla dikkat çekiyor.

Yapılan açıklamada, bu mikro siteyle fonlarla ile ilgili her türlü bilgiye kolay erişim sağlanmasının, yalın bir içerikle fonlarla ilgili her türlü bilginin tek çatı altında sunulmasının ve BES fon yatırımları hakkında kullanıcıların karar almalarının kolaylaştırılmasının hedeflendiği ifade edildi.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO’su Meral Eredenk Kurdaş, “Yatırım Pusulası” içinde yer alan Yatırımcı Profil Testi ile öncelikle kullanıcıların kendilerine en uygun risk seviyesindeki fonları belirleyip tercih edebileceklerini vurgulayarak “Yatırım Pusulası’nda müşterilerimiz Bireysel Emeklilik fonları hakkında bilgi edinip kendileri için en kazançlı ve uygun olanı seçerek, birikimlerini değerlendirebilecekler. Müşterilerimizin karar süreçlerinde daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri için, Fon Bültenlerimiz bölümünü hazırladık. Bu bölümde, müşterilerimizin seçim yapmalarını kolaylaştırmak için, fonlarımızı gruplayarak; onlara yol gösterecek planlar ve bu planları takip etmeleri için fon bültenleri sunuyoruz. Fonlarımızın Performansı bölümünde ise müşterilerimiz, fonlarımızın nasıl ve ne oranda değer kazandığını öğrenerek, seçtikleri fonları karşılaştırabilecekler” dedi.

Yatırım Pusulası mikro sitesinin Tasarruf Ölçer (Bireysel Emeklilik Getiri Hesaplama) bölümüne özellikle dikkat çeken Kurdaş “Bu uygulama bir mobil hesaplama aracı. Bu uygulama ile hayallerdeki emeklilik için ne kadar birikim yapılması gerektiği rahatça öğrenilebilecek. Uygulamanın kullanımını çok basit tuttuk. Doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak giriyorsunuz. Hedeflediğiniz aylık BES gelirini ve emekli olmayı planladığınız yaşı yazıyorsunuz. Ardından, varsa devlet katkısı dahil mevcut BES fon tutarınızı ve mevcut BES katkı payınızı giriyorsunuz. Ve karşınıza, hedeflediğiniz durum ile mevcut planınızın sonuçları karşılaştırmalı olarak geliyor. Karşılaştırmalar, BES fon birikimi ve emeklilik maaşı üzerinden yapılıyor. Ve hedeflenen maaşa ulaşmak için ihtiyacınız olan fon tutarını ve aylık katkı payınızı anında öğreniyorsunuz” dedi.

Yatırım Pusulası linki: https://www.avivasa.com.tr/yatirim-pusulasi

Yatırım Pusulası videosu: https://www.youtube.com/embed/eAm5rNRV564?rel=0&autoplay=1

www.avivasa.com.tr

Etiketler: » »
Share
3396 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?