logo

Avrupa’dan Türkiye’ye 5 Bin Euro’ya Kadar Ücretsiz Para Transferi

Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olarak 2015’te Almanya’da kurulan ve kıta Avrupası’na faizsiz bankacılık hizmeti veren KT Bank AG, Kuveyt Türk ile işbirliğine giderek Avrupa’da yaşayan tüm gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik yeni bir hizmeti hayata geçirdi. KT Bank AG, yalnızca Almanya’da değil Avrupa’nın tüm ülkelerinde yaşayan gurbetçilerimizin Türkiye’ye gerçekleştirecekleri para transferlerinden 5 bin Euro’ya kadar hiçbir işlem ücreti almıyor.

“Ücretsiz para transferi yıl sonuna kadar devam edecek”

KT Bank AG’nin Avrupa’nın ilk katılım bankası olduğunu hatırlatan Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral “Bankamızın iştiraki olan KT Bank AG, Almanya’da ilk şubesini 2015 yılında açtı ve şu anda Berlin, Frankfurt, Mannheim ve Köln şubelerinde katılım bankacılığı esaslarına uygun şekilde gurbetteki vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Yakında Münih şubesi hizmete girecek. Kuveyt Türk olarak KT Bank AG’yle işbirliğine giderek yeni bir hizmeti, müşterimiz olup olmamasına bakılmaksızın herkesin hizmetine sunuyoruz. KT Bank AG’nin müşterisi olsun veya olmasın artık Avrupa’nın tüm ülkelerindeki Türk vatandaşları, KT Bank’ın şubelerine giderek 5 bin Euro’ya kadar ücretsiz şekilde Kuveyt Türk’e para transferi yapabiliyor. Üstelik isme para gönderilebildiği için Kuveyt Türk müşterisi olma şartı da bulunmuyor. Ücretsiz para transferi hizmetimiz yılsonuna kadar devam edecek. Gurbetçi vatandaşlarımızın Türkiye’ye doğru para transferini kolaylaştıran bu yeni hizmetimize yoğun ilgi göstereceğine inanıyoruz” dedi.

“Gurbetçilerin birikimleri Bizim Toprak Hesabı ile büyüyor!”

KT Bank AG’nin Avrupa’dan Türkiye’ye ücretsiz para transferi hizmetine ek olarak, yurt dışında yaşayan ve birikimlerini Türkiye’de değerlendirmek isteyen vatandaşlar için Kuveyt Türk olarak “Bizim Toprak Hesabı” adıyla bir ürün geliştirdiklerini dile getiren Oral “Birikimlerini kendi topraklarında büyütmek ve değerlendirmek isteyen gurbetçilerimiz Kuveyt Türk’te Bizim Toprak Hesabı açabilirler. Bu hesaplarına hiçbir masraf ödemeden KT Bank AG üzerinden 5 bin Euro’ya kadar para transferi yapabilirler. Birikimlerini TL, Euro, USD ve altın katılma hesaplarında değerlendirebilen gurbetçilerimiz, Türkiye’de bulunmasalar dahi Kuveyt Türk’teki hesaplarını mobil ve internet şube üzerinden kontrol edebilir ve her türlü EFT ve havaleyi Türkiye içinde ücretsiz yapabilirler. Ayrıca mobil ve internet şube üzerinden uygun marjlarda hafta içi her gün 24 saat döviz ve kıymetli maden alım satımı yapabilen gurbetçilerimiz kiralık kasadaki yüzde 50 indirim fırsatında da yararlanabilirler” dedi.

Bizim Toprak Hesabı Nedir ve Avantajları Nelerdir?

Kuveyt Türk’ün Bizim Toprak Hesabı, yurtdışında yaşayan veya adresi yurt dışında olan Türk vatandaşlarının birikimlerini Türkiye’de değerlendirmesini teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen bir hizmettir.

– Gurbetçiler TL, Euro, USD ve Altın katılma hesaplarıyla tasarruflarını kendi topraklarında büyütebilir.

– KT Bank AG şubelerinden Kuveyt Türk’e 5.000 €’ya kadar ücretsiz para transferi yapılabilir.

– Aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık periyodlar için küçük, orta ve büyük boy kiralık kasalarda %50 indirim fırsatı sunar.

– Kuveyt Türk şubeleri, mobil ve internet şubesi üzerinden verilecek talimatla otomatik fatura ödemesi yapılabilir.

– Kuveyt Türk mobil ve internet şubesi üzerinden yurtiçinde para transferi ücretsiz yapılabilir.

– Mobil ve internet şube üzerinden uygun marjlarla hafta içi her gün 24 saat döviz ve kıymetli maden alım satım imkânı sunar.

Etiketler: » »
Share
4788 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?