logo

Avuç İçine Kolaylıkla Sığan Mobil Projektör: Sony MP-CD1

Sony, ultra taşınabilir MP-CD1 Mobil Projektör’ün 2018 bahar aylarında eş zamanlı olarak Avrupa’da ve Türkiye’de olacağını duyurdu. Avuç içine kolaylıkla sığan cihaz, yaklaşık 3,5 metre gibi kısa bir mesafeden içerikleri 120 inçlik bir ekran büyüklüğünde yansıtabiliyor. Sadece 280 gram ağırlığındaki bu çok yönlü projektör, her yüzeyi geniş ekrana dönüştürürken neredeyse hiç gürültü yapmadan çalışması ile de dışarıda yapılan sunumlar, oyunlar, dış mekân etkinlikleri veya aile ile yapılan film geceleri için birebir.

Sony MP-CD1, DLP IntelliBright teknolojisi kullanılıyor

Projektörün canlı ekranında pil tüketiminden taviz vermeksizin parlaklığı artırmak üzere gelişmiş görüntü işleme algoritmalarından faydalanan DLP IntelliBright teknolojisi kullanılıyor.

Tasarımıyla iF 2018 Tasarım Ödülü kazanan projektör, cep telefonu büyüklüğünde olmasına karşın parlaklıktan ödün vermeden uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Yüksek parlaklığı koruyan ve ısıyı azaltmasına imkan veren ANSI 105 lümen güç ve 5.000 mAh dahili pil ile kullanıcılar iki saate kadar net ve parlak görüntüler yansıtabiliyor. Kullanım zamanı, cihaz kullanımdayken dahi standart USB-C yuvası üzerinden şarj edilerek uzatılabiliyor. Böylece cihaza özel bir AC adaptörünü taşıma ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Projektörün dış mekanlarda kullanılması gerektiğinde cihaz, herhangi bir taşınabilir şarj cihazından kolaylıkla şarj edilebiliyor.

Çeşitli Cihazlarla Kablosuz Bağlantı

Beş saniyelik süper hızlı başlatma zamanı ve HDMI bağlantısı üzerinden çok sayıda basit bağlanabilirlik seçeneğiyle içerikler kişisel bilgisayar, hatta PlayStation gibi bir dizi kaynaktan alınıp sadece saniyeler içinde tüm oda ile paylaşılabiliyor. Bu, bir iş toplantısının devamlılığının sekteye uğramasını engellerken, isteğe bağlı HDMI teçhizat kilidi ise, projeksiyon sırasında dahi bir USB yuvasından eş zamanlı olarak güç verebilme imkanı sayesinde, akıllı telefon ve tabletlerin de aralarında bulunduğu çeşitli cihazlardan kablosuz bağlantıyı mümkün kılıyor.

Projektörün otomatik görüntü düzeltme ayarı, tek açıdan yansıtıldığında dahi bozulma olmaksızın tam ekran görüntülemeyi mümkün hale getiriyor. Dinamik resim modu ise, görüntü ve videoları geliştirerek optimal parlaklık ve doyuma ulaştırıyor. Projeksiyonunun duruşunu her türlü yüzeyde kolaylaştırmak için, alt kısmında standart bir sehpa yuvası yer alıyor.

Teknik Özellikler

 

Model Adı MP-CD1 Mobil Projektör
Yansıtılan Görüntü Boyutu 3,45 metrelik projeksiyon mesafesinde maks. 120 inç
Kontrast Oranı 400:1
Çıktı Çözünürlüğü 854 x 480
Renk Yeniden Üretilebilirliği Tam renk (16.770.000 renk)
Ağırlık Yaklaşık 280g
Kesintisiz Projeksiyon Süresi (Tam Şarj) Yaklaşık 120 dakika (tam şarj edildiğinde, enerji kaynağı olmaksızın)
Boyutlar (G x Y x U) Yaklaşık 83.0 mm x 16.0 mm x 150.0 mm
Aksesuarlar Kılıg (1)

HDMI Kablosu 1m (1)

USB-C Kablosu 1m (1)

Micro USB – USB-C adaptörü (1)

 

www.sony.com.tr

Etiketler: » »
Share
1701 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?