logo

Axoft Intelligent Solutions ve Phishup Arasında Stratejik İşbirliği

İnterneti kullananların korkulu rüyası olan kimlik avına yakalanma tedirginliğinden kurtulmak artık kolaylaşacak. Siber güvenlik firması Axoft Intelligent Solutions ile kimlik avı (phishing) endüstrisinin önde gelen firması Phishup stratejik bir işbirliği anlaşması imzaladıklarını duyurdular. İki öncü firmanın işbirliği ile siber dünyada iş yapan işletmeler artık oltalama saldırılarına karşı çok daha iyi korunacaklar ve genel siber güvenlik kalkanları çok daha güçlü olacak.

Güven Veren Bir İşbirliği

Axoft Intelligent Solutions Ülke Müdürü Bahar Pınarlı “Axoft’un siber güvenlik çözümlerindeki uzmanlığının Phishup’ın gelişmiş kimlik avı algılama teknolojisi ile birleşmesi, her gün daha da saldırganlaşan siber tehditlere karşı işletmelerin savunma duvarlarını güçlendirecek” dedi.

Phishup’ın Stratejiden Sorumlu Kurucu Ortağı Osman Bahri Vargeloğlu “Sektörlerinin öncüsü iki firmanın iş birliği işletmelere siber dünyada çok daha güvenli bir şekilde var olma imkanı tanıyacak. Savunması güçlenen işletmeler, boyutlarına uygun özelleştirilmiş siber güvenlik çözümleri kullanabilecek” dedi.

Etiketler: » » »
Share
426 Kez Görüntülendi.