logo

AYA Gallery & Müzayede Evi, Yeni Yıl Müzayedesi’ni Gerçekleştirdi

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin organize ettiği Yeni Yıl Müzayedesi 8 Aralık 2018 tarihinde Park Dedeman Levent’te gerçekleştirildi.

Sevdiklerinize Sanatı Hediye Edin

Sevdiklerine uzun yıllar hatırlanacak, anlamlı hediyeler vermek isteyenler için mükemmel fırsat oldu. Işıl ışıl bir atmosfer ve Yeni Yıla özgün müzikler eşliğinde gerçekleştirilen müzayede de Yeni Yılın yaklaştığı hissettirildi. Bu atmosfer ile ilgili olarak Türkiye’nin ilk yabancı kadın Müzayede Yöneticisi Yuliya ErgeneYeni Yıl Müzayedelerimiz bizim için çok özel ve değerli. Çünkü sevdiklerinize sanatı hediye etmek paha biçilemez bir mutluluktur. Sanat hediye etmek farklıdır. Bir parfüm, bir gömlek gibi eskimeleri söz konusu değildir, özellikle istenmedikçe yok olmazlar. Orijinal eserler gün geçtikçe değerlenirler. En önemlisi de sizi anlatır ve hatırlatırlar” dedi.

Açık arttırmaya katılanlar arasında düzenlenen Yılbaşı çekilişinde 3 kişiye AYA Gallery’den sürpriz hediyeler verildi. Müzayedenin en renkli ve en heyecanlı anlarının yaşandığı çekilişte 1.kişiye Ressam Hikmet Çetinkaya’nın özel koleksiyonlarından biri olan “Akşam Üstü” adlı eserinin izlerini taşıyan bir fular, 2.kişiye Dünya Resimlerindeki Şaheserlerin bir arada bulunduğu 100 kartlık bir kart koleksiyonu, 3.kişiye de “Sanatım” Dergisi’ne 1 senelik abonelik hediye edildi.

Aralık ayında düzenleyeceği 2. yeni yıl müzayedesini 22 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirecek olan AYA Gallery & Müzayede Evi sevdiklerinize ve size sanatı armağan etmeye devam ediyor.

Etiketler: » » »
Share
3122 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?