logo

AYA Gallery ve Müzayede Evi, 23. Resim Müzayedesi’ni Gerçekleştirdi

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin 19 Ekim 2019 tarihinde Park Dedeman Levent’te gerçekleştirdiği 23. Resim Müzayedesi’nde Türk ve yabancı ressamlara ait 50 eserin 200 Türk Lirası’ndan başlayarak satışı yapıldı.

AYA Gallery & Müzayede Evi Yöneticisi Yuliya Ergene’nin sunumuyla gerçekleşen müzayede de keyifli anlar yaşandı. Boş duvarları orjinalleriyle buluşturma fikrinden yola çıkan AYA Gallery birçok koleksiyoner tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Bu sonbahar müzayedesiyle ilgili olarak Yuliya Ergene “23.sünü düzenlemiş olduğumuz müzayedemiz dolayısıyla sevinç içindeyiz. Yerli ve yabancı birçok ressama evsahipliği yaptığımız müzayedelerimizde her zaman yeni sanatçılarımızın eserlerine de yer vermeye çalışıyoruz. Bu müzayedemizde de daha önce davetli koltuğunda da görmeye alışkın olduğumuz Babür Kerim İncedayı’nın eserini dahil edebilmiş olmak çok güzel bir his. Böylesine değerli ressamların eserlerini aramızda görmek, onlara destek olmak, onları sanatsevelerle buluşturmak bizim için daha büyük bir gurur…” dedi.

www.ayamuzayede.com

Etiketler: »
Share
2609 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?