logo

Ayşegül İldeniz’den “Ayşegül Işınla Bizi” Adlı Podcast Serisi

Ayşegül İldeniz, “Ayşegül Işınla Bizi” adlı kitabının ve podcast serisinin tanıtımını 17 Nisan 2024 tarihinde Zorlu PSM Touche’de gerçekleştirdi. Next Academy Başkanı, yazar ve yapımcı Levent Erden’in moderatörlüğünde gerçekleşen lansmanında, kitabı yazma nedenini şöyle özetledi: “Kendim ve etrafındakiler için düşler kurdum, sonra da gerçekleştirmek için hem kendimi hem de etrafımdakileri o düşlere ışınlamaya çalıştım. Bu yolculuk sırasında hem kendim değiştim hem de teknoloji dünyayı değiştirdi. Kitap benim dönüşüm yolculuğum dünyanın dönüşüm yolculuğu.”

‘Yapay zekâ ve yeni teknolojilerin yarattığı dönüşüm muazzam bir fırsat barındırıyor’

Ayşegül İldeniz konuşmasına şöyle devam etti: “Kariyerimin ilk zamanlarında internet dalgasıyla gelen inanılmaz dönüşüme şahit oldum ve bu dönüşümün parçası oldum. İnsanlığı ve ülkeleri nasıl değiştirdiğini gördüm. Şimdi yapay zekâ ve yeni teknolojilerle aynı muazzam boyuttaki dalgayı görüyorum. Önümüzde birkaç yıllık bir fırsat penceresi var. Kitabımdaki örneklerde, eğer düşleyip aksiyona geçebilirsek yeni dalga ile kocaman bir dönüşümün parçası olabileceğimizin anahtarlarını vermeye çalışıyorum. Bunu elimden geldiğince yüksek sesle kendi ülkemdeki insanlar için seslendirmeye çalışıyorum.”

Beş bölümlük podcast serisi hazırlandı

Ayşegül İldeniz’in Vestel sponsorluğunda hayata geçirdiği ‘Ayşegül Işınla Bizi’ adlı podcast serisi de yayında. Karnaval, Deezer, YouTube, iTunes, Spotify ve Apple Music üzerinden yayınlanmaya başlayan seri; ‘İnovasyon, Neden Yolculuk, Teknoloji, Başarmak ve Liderlik’ başlıklarını taşıyan beş bölümden oluşuyor.

Etiketler:
Share
72 Kez Görüntülendi.