logo

Aysel Pandora 10. Kişisel Resim Sergisini Açtı

Aysel Pandora 10. Kişisel Resim Sergisi olan “Marks of Life – Hayatın İzleri” İsimli sergisini Pinelo Art Gallery’de açtı. 09 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında açık olacak olan sergide Pandora, akrilik ve karışık teknik kullandığı eserlerini sanatseverler ile buluşturuyor.

Sergi Açılışına İlgi Yoğun Oldu

Serginin açılış kokteyli 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşti. Sanatçının dostları, sanatseverler ve basın mensupları sergiye yoğun ilgi gösterdi. Daha çok stilize figüratif, expresif eserleri ile tanınan ressam Aysel Pandora bu kişisel sergisiyle ilgili olarak “Eserlerim dünya görüşümün, yaşamı algılayışımın, düşüncelerimin ve duygularımın izlerini yansıtır’’ diyor. Sanatçı yine kompozisyon ağırlığını ön plana alarak, resmin kendi lisanında konuşmasına izin vererek hayatın izlerini eserlerine yansıtıyor.

‘’Hayatın İzleri’’ sergisinde Aysel Pandora, aslında ilk çağlardaki mağara duvarlarına hayatını resmeden ilkel ama yaratıcı insandan günümüz modern insanına kadar ölümlü olduğunu bilen ama ille de iz – işaret bırakmaya çalışan insanın iç güdülerine gönderme yapıyor.

“Hayatın İzleri” Sanatçının Kendi Hayat-Sanat Görüşünü Yansıtıyor

‘’Hayatın İzleri’’ adından da anlaşıldığı üzere tüm hayat konularının sanata teslim edildiği ve sanatçının kendi hayat-sanat görüşünü eserlerine yansıttığı bir sergi olarak dikkat çekiyor.

10. Kişisel Sergisi

Zengin ve düşündüren kavramsal figüratif kompozisyonları, hayattan aldığı izlerin yarattığı dokuları, desenleri, formları ve canlı renkleriyle Aysel Pandora bir kez daha sanatseverleriyle buluşurken izleyicisini de kendi izini bulmaya davet ediyor.

Pinelo Art Gallery : Halaskargazi Cad. No 16/4 Harbiye / İSTANBUL

https://www.facebook.com/PANDORANES

https://www.instagram.com/pandorasartstudio/

 

Etiketler:
Share
4006 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?