logo

BackBeat PRO 2 İle 24 Saat Kesintisiz Müzik Keyfi

Plantronics, teknoloji ve konforu tek bir kulaklıkta topladı. BackBeat PRO 2 modeli ile pil ömründen konfora, teknolojiden tasarıma kadar her özellik tek bir kulaklıkta

Cihaz, kablosuz kulaklık arayanlar için birebir. 24 saatlik pil ömrüyle öne çıkan cihaz, tasarımıyla da eski kulaklıklarınızı rafa kaldıracak. Uçak seyahatleri başta olmak üzere sık sık seyahate çıkanlar için aktif gürültü engelleyici özelliğe sahip cihaz, pil ömrüyle de maksimum performans sunuyor.

Pili bitince de kullanmaya devam edin

 BackBeat PRO 2, bluetooth özellikli cihazlara kolaylıkla bağlanabiliyor. Bluetooth 4.0 teknolojisi ile donatılmış kulaklık ile 24 saat kesintisiz müzik dinleyebilir, pili bittiğinde ise 3,5 jak girişli kablosuyla kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. 100 metrelik kapsama alanına sahip kulaklık aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor. Telefonunuza gelen çağrıları yanıtlayabildiğiniz kulaklık otomatik olarak dinlediğiniz müziği veya izlediğiniz filmi durduruyor. Gürültü engelleyen mikrofonu sayesinde cihaz, çağrılarda karşı tarafa net bir ses akışı sağlıyor.

Ağırlığı sadece 289 gram

289 gram ağırlığındaki kulaklık piyasada bu özelliklere sahip birçok üründen çok daha hafif. Aktif gürültü engelleyici ile dış sesleri izole eden kulaklık, dinlediğiniz müziğe, izlediğiniz filme veya telefon görüşmelerinize tam odaklanma sağlıyor. Uzun süreli kullanımlarda da yüksek performans sunan cihazın fermuarlı taşıma çantası da kulaklığın çizilmesini önlemek için yumuşak bir astara sahip. Cihaz, kalan pil seviyesini, ses seviyesini, bağlantı durumunu 12 farklı dil seçeneği ile kulağınıza fısıldıyor.

Plantronics’in geliştirdiği cihazın bir farklı modeli de special edition olarak karşınıza çıkıyor. Renk olarak açık tonlarda tasarlanan BackBeat PRO2 SE, özel sert taşıma kutusuyla kulaklığı olası darbelerden korumaya yönelik geliştirildi. NFC özelliği ile cihazdan farklılaşan BackBeat PRO2 SE, ilk bağlantı için NFC destekli telefonlara bir kez temas ettirmeniz yeterli.

Cihazı D&R mağazalarında, seçkin telefon bayilerinde ve hepsiburada.com’da bulabilirsiniz.

BackBeat PRO2 KDV dahil 1249 TL

BackBeat PRO2 SE KDV dahil 1399TL

Etiketler: » » »
Share
2539 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?