logo

BenQ, W2700 Model Ev Sineması Projektörünü Tanıttı

BenQ, CinePrime serisindeki yeni ürünü olan W2700 model DLP projektörü Türkiye pazarına tanıttı. W2700, sinemanın ustaları için görüntü kalitesi, birinci sınıf renk performansı ve ev sineması tutkunları için kişiselleştirilebilirlik sunar. Kısa mesafeli projeksiyonlu ev sinema salonları için tasarlanmış, DCI-P3 renkli 4K DLP projektörü olan cihaz, projektör için optimize edilmiş HDR-PRO desteği ve bireysel fabrika renk kalibrasyonu ile uzun ömürlü sinematik rengi garanti eder.

DCI-P3 Renk Gamı İle UHD Premium 4K Çözünürlük

Cihaz, her karede 3840×2160 çözünürlük ve 8,3 milyon farklı piksel ile gerçek 4K performansı sunar. En yeni 0,47 inç tek DMD DLP teknolojisini ve parlak ışık iletimi ve en üst düzey görüntü kalitesi için altı camdan oluşan 10’lu cam mercek elemanından oluşan altı yapıya sahip bozulmamış bir 4K-optimize optik sistemi kullanan cihaz, tüm ekran boyunca olağanüstü netlik ve keskinlik sağlar.

Kendini rakiplerinden ayıran cihaz, dijital sinema endüstrisinin yüksek DCI-P3 renk standardıyla gerçek 4K çözünürlüğü harmanlayarak, en yeni 4K Blu-ray’leri film yapımcılarının öngördüğü görkemli otantik renklerde görmek için ideal ortamı oluşturuyor. BenQ’ya özel CinematicColor teknolojisini kullanan cihaz, Delta E≤3 renk doğruluğunu sağlayan bireysel fabrika renk kalibrasyon raporları ile desteklenen geniş DCI-P3 renk alanının %95’ini ve Rec.709’un % 100’ünü sağlar.

Cihaz, projeksiyon için özel olarak optimize edilmiş özel HDR-PRO teknolojisi ile 4K performansına gerçekçi bir görünüm kazandırıyor. Hem HDR10 hem de HLG formatlarını destekleyen HDR-PRO, canlı doğal ve gerçekçi video kalitesi için çarpıcı 4K netlik ve derinlik kazandıran yüksek parlaklık ve kontrast aralıkları ve görüntü optimizasyonu sunmak için otomatik renk ve ton haritalama tekniklerini içerir.

Kişiselleştirme İçin Gelişmiş Ayarlar ve Kurulum Esnekliği

Sofistike ve özelleştirilmiş sinema deneyimleri arayan film meraklıları ve ev sineması sevenler için cihazın tescilli CinemaMaster Video+ ve CinemaMaster Audio+2 teknolojileri, harekete uyumlu 4K piksel geliştirme, yüksek renk geliştirme, güçlü tonlarda güçlü bütünleşik ses ile birlikte doğal ten rengi yorumlaması ve yüksek görüntü kalitesine sahip AV odalarına ve evinize ticari kalitede dijital sinema deneyimleri getiriyor.

Modern, kompakt bir profil ve hafifliği ile zevkli bir şekilde tasarlanmış cihaz, kısa mesafeli, 1.3X büyük zoom, sınırsız eğlence potansiyeli için dikey lens kaydırma özelliğine sahip AV kişiselleştirme olanağı sağlar.

Digital Light Processing ile güçlendirilmiş, dünyada dijital sinemanın % 90′ında kullanılan 2015 Akademi Ödülü Merit Oscar kazanan Teknoloji sayesinde cihaz, hassas renkler ve keskin ve net bir şekilde bakım veya bozulma olmadan uzun süre dayanan görüntü kalitesi sunar.

Bu ürün ayrıca Avrupa’da EISA (European Imaging and Sound Association) tarafından verilen ödüllerde “Home Theater Display & Video” kategorisinde “Best Buy Projector” ödülünü almıştır.

Etiketler: » » »
Share
1969 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?