logo

Bensen Ünlüoğlu’dan “Sen ve Ben Değirmenlere Karşı” Projesine Destek

mh_sergi_bensen_unluoglu_2016

Bensen Ünlüoğlu’nun “Mart Kedileri, Ocak Martıları ve Diğerleri” adlı kişisel fotoğraf sergisi 29 Mart – 22 Nisan 2016 tarihleri arasında Arkeopera Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebir.

Bu sergide satıştan elde edilecek tüm gelir sanatçı gibi “değirmenlere karşı” savaşma yolunu seçmiş ve sokak köpeklerine bir yardım hareketi olan “Sen ve Ben Değirmenlere Karşı” Projesi’ne aktarılacak.

Nedir “Sen ve Ben Değirmenlere Karşı” Projesi?

Yardım çabalarında ilk ve en çok eksikliği çekilen maddi kaynak sıkıntısına kalıcı bir çözüm yaratmak amacıyla ortaya çıkan “Sen ve Ben Değirmenlere Karşı” Projesi  aynı zamanda sokak köpeklerine yardım etmeyi gönülden isteyen, ama nasıl yapacağını bilemeyen, zaman ayıramayan insanlar için de bir yol açma çabasıdır.

Ünlüoğlu sergiyle ilgili olarak “Sen ve Ben Değirmenlere Karşi” projesi kapsamında dönem dönem açılacak sergiler ve web sitemizde sürekli satışı yapılan eserlerden sağlanan gelir bir havuzda toplanarak  gönüllülerimiz kanalıyla gelen hasta, yaralı veya yavru köpeklerin tedavi ve sahiplendirilme sürecinde barındırılması için kullanılacaktır. UMUDUMUZ projemizin büyümesi, gelirimizin artması ve gönüllülerimizin çoğalmasıyla tek tek yardımlar yerine daha kapsamlı ve sistemli yardım projeleri de geliştirebilmek. Bazen en büyük yardım, Yalnız Olmadığını Göstermektir. Bütün çabamız sokaklarda hayatta kalma şansı zayıf olan, ulaşabildiğimiz her cana elimizi uzatıp şunu diyebilmek için: “Yalnız değilsin, sen ve ben değirmenlere karşı birlikteyiz!” dedi.

Adres: Yeniçarşı Cd. No: 66/A   Galatasaray – İstanbul

www.arkeopera.com

Etiketler: » » » »
Share
3455 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?