logo

“Beyaz Tuval” Sezonun Son Programında Zahit Büyükişliyen’i Ağırladı

Maxi Haber’in (www.maxihaber.net) resmi medya sponsorluğu ve ColorBox Art Materials-Winsor Newton (http://colorbox.com.tr/) katkılarıyla atürk News TV (http://www.aturknews.com/) ve Kanal 34 TV’de canlı olarak yayınlanan, Piece of ART PR&Gallery’nin hazırladığı, Dilşad Atasoy&Günsu Saraçoğlu’nun sunduğu “BEYAZ TUVAL” programının bu haftaki konuğu Yeditepe Üniversitesi GSF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zahit Büyükişliyen oldu.

Programda Büyükişliyen, sanat hayatına dair detaylardan, eserlerinden, sanat eğitmenliğine kadar uzanan birçok konuda değerli düşüncelerini keyifli bir sohbet ile izleyicilerle paylaştı.

Beyaz Tuval” programı Zahit Büyükişliyen ile kış sezonundaki son programını gerçekleştirdi.

Kış sezonu boyunca toplam 13 programda Türkiye’deki sanat alanında önde gelen sanatçıları ve kurumları ağırlayan program sanat çevresinden ve sanatseverler tarafından tam not aldı.

Beyaz Tuval” kış sezonundaki program serisinde Ressam Yücel Dönmez, Ressam Gültekin Çiçekçiler, Ressam Hikmet Çetinkaya, Ressam Sait Günel, Prof. Hasip Pektaş, Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, Nazlı Keçeli (HUB Sanat Galerisi-Artkolik Dergisi Kurucusu), Ressam-Sanat Yazarı Celal Abidin Binzet, Selin Bozkurt (İyilik İçin Sanat Derneği Kurucusu), Hakan Körpi (Uluslararası Portakal Çiçeği Sanat Kolonisi CEO), Prof. Devrim Erbil, Ressam Bedri Baykam ve Prof. Dr. Zahit Büyükişliyen’i konuk etmiştir.

Etiketler: » » » » » »
Share
3334 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?