logo

“Biaz: Kara İye’nin Laneti” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Yönetmenliğini Beykent Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkut Altındağ ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sinema TV yüksek lisans mezunu Volkan Özgümüş’ün yaptığı, Maxi Haber’in (www.maxihaber.net) Medya Sponsorluğu’nu üstlendiği, “Biaz: Kara İye’nin Laneti” adlı uzun metrajlı korku filminin çekimleri 15-24 Eylül tarihleri arasında Beykent Üniversitesi’nin kampüslerinde başarıyla gerçekleştirildi.

2021 yılında yine birlikte çektikleri filmle uluslararası festivallerden toplam 62 ödülle dönen Altındağ ve Özgümüş, yeni uzun metrajlı filmleri ile Türk korku sinemasına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Filmin çekimlerinin büyük bir kısmı Beykent Üniversitesi’nin farklı kampüslerinde çekildi. Aralarında amfi, diş hekimliği laboratuarları, Üniversite Hastanesi, okul otoparkı, kütüphane, okul çatısı gibi yerlerin de olduğu mekanlar çekimler sırasında dışarıdan gelenlerin ziyaretine de açıktı.

Filmin çekimleri Alexa Mini kamera ve prime lens setleri ile gerçekleştirildi. Post prodüksiyon süreci geçtiğimiz hafta başlayan filmin ilk fragmanının Kasım ayı içerisinde gelmesi bekleniyor.

“Biaz: Kara İye’nin Laneti” filminin tahmini vizyon tarihi ise yeni yılın ilk ayları olacak.

Soldan sağa: İbrahim Yiğit Çınar (Oyuncu), Prof. Dr. Erkut Altındağ (Yönetmen), Kutay Kalabalık (Oyuncu), Tutku Ulus (Oyuncu).

Etiketler: » » »
Share
610 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?