logo

Bigpoint, Drakensang Online’ı Yayınlamak İçin Tencent İle İşbirliği Yapıyor

jenerik_birlesme_satinalma3

Oyun geliştirici ve yayıncısı Bigpoint, popüler MMORPG oyunu Drakensang Online’ı yayınlamak üzere Riot Games’in de yatırımcısı ve internet servis sağlayıcısı Tencent ile Çin’de dev bir anlaşma imzaladı.

Bigpoint CEO’su Khaled Helioui’nin Dünyada 29 milyon oyuncu ile Drakensang, bugüne kadar yayınladığımız en başarılı oyunlarından biri. Özellikle, sektörümüzün pazar lideri Çin’deki bu lansmana hazırlarken çok dikkatle çalıştık ve şimdi Çinli oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmaktan gurur duyuyoruz. Titiz çalışma ve inceleme sürecimiz boyunca  tüm lokal detaylar ve Çinli oyunculara özgü optimizasyonlar konusunda yaptığı geri bildirimlerlen Tencent ile imzaladığımız ortaklık, Çin’de attığımız ilk adım ve biz bu büyüleyici pazardaki varlığımızı genişletmek için dört koldan çalışıyoruz”  sözleriyle ifade ettiği ortaklık ile online oyun yayıncılığı konusunda ortaklık imzalayan ilk Avrupalı şirket olan Bigpoint, Tencent’in Çin’de halihazırda sağlamış olduğu sağlıklı ekosistem, iyi tanınan hedef kitle, çoklu pazarlama yöntemleri, altyapı desteği, ödeme çözümleri ve oyuncuların ihtiyaçları odaklı anlayışından da faydalanacak.

Tencent Online Oyunlar Genel Müdür Yardımcısı Raymond Gong “Drakensang Online’ın Çin’e özel yayın hakları, gittikçe genişleyen online oyunlar portfolyomuzun ilk adımlarından biri. Bigpoint’in dünyaca ünlü oyunu Drakensang, grafik kalitesi, erişilebilirlik ve oyun stili açısından Çinli oyuncuların tam ihtiyacı olan şey. Bigpoint uzmanlarıyla birlikte, yerel pazarda oyuncularımıza en yüksek kalitede ürünü sağlamak için titizlikle çalışacağız”  dedi.

Bigpoint Uluslararası Marketing Direktörü Giovanni Valeriot “Çin’de devam ettirdiğimiz büyüme, aslında Asya’da yaptığımız açılımın ve Kore’de bir local ofis açmanın ardından gelen bir sonraki aşamaydı. Sırada Asya pazarına girmeyi bekleyen bir kaç oyun var ve bölgede onları da duyurmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » » »
Share
2190 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?