logo

Biletini Pegasus Mobil Uygulamadan Alanlar Yurt İçinde Yüzde 25 İndirimli Uçuyor

mh_pegasus_mobil_uygulama

Misafirlerine seyahatlerini kolaylaştırıcı çözümler sunmaya devam eden Pegasus Hava Yolları, iPhone ve Android kullanıcıları için geliştirdiği yeni mobil uygulamaları ile Temmuz ayında indirimli uçuruyor.

3 – 10 Haziran 2014 tarihlerinde biletlerini Pegasus’un yeni mobil uygulamaları üzerinden satın alan misafirler, 1 – 24 Temmuz 2014 tarihleri arasında Pegasus’un sayısı 30’a ulaşan tüm yurt içi uçuş noktalarına yüzde 25 indirimli uçacak.

Yeni mobil uygulamalar aracılığıyla biletlerini ve diledikleri ek hizmetleri 3D Secure ödeme özelliği ile güvenle satın alabilecek olan misafirler, avantajlı fiyatlarla uçarak Temmuz ayında yazın keyfini doya doya yaşayabilecek.

 Mobil uygulama ile kolay seyahat planı

Misafirler, yeni nesil tasarım ve en güncel teknolojilerle geliştirilmiş iPhone ve Android uygulamaları aracılığıyla hızlı bilet almanın yanı sıra online check-in işlemlerini de hızlıca yapma imkanı buluyor. Yalnızca el bagajı olan misafirler online check-in işlemleri sonrası mobil barkod özelliğini kullanarak, havaalanında sıra beklemeden doğrudan uçuşlarına gidebiliyor. iPhone uygulamasının kullanıcıları için Passbook entegrasyonu da bulunuyor.

Pegasus misafirleri, uçuşlarını kolayca seçmenin yanı sıra ihtiyaçlarına uygun olarak seçecekleri yemek, koltuk gibi ek ürün ve hizmetleri de mobil uygulamalar üzerinden satın alabiliyor.

Misafirler, iPhone uygulamasını App Store’dan, Android uygulamasının ise Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Etiketler: » »
Share
4316 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?